Piłka nożna

1737581032450.png

Zaczynam żałować, że jednak nie odpaliłem multiligi na druga połowę xD

MC jak ŁKS za czasów Moskala i wedle mitycznej filozofii klubu za czasów Przytuły, tzn, wszystko okej dopóki posiadasz piłkę, dopóki bronisz przez wysoki procent posiadania piłki, natomiast bez piłki przy nodze istna katastrofa. W ogóle nie potrafią się ustawiać w przypadku ataku pozycyjnego przeciwnika, zero umiejętności ustawienia tzw autobusu i graniu z kontry. Piłka przy nodze(tiki - taka) albo śmierć.

1000010819.jpg

Pierwszy hattrick, zaraz pyknie Lewego w klasyfikacji strzelców. Odebrał swoją duszę z Kataru i wrócił, a jeszcze niedawno było tak.

1000010820.jpg

Jak tam @HubiSSJ3 , zaczynasz przekonywać się do żółwia? Culesy też cisza bo jeszcze szatni nie rozjebał :beczka:

Last edited:
Jak tam @HubiSSJ3 , zaczynasz przekonywać się do żółwia? Culesy też cisza bo jeszcze szatni nie rozjebał :beczka:

Co do tego że jest bardzo dobrym piłkarzem to wątpliwości nie miałem, ale nadal uważam, że bardziej potrzeba było napastnika klasycznego. Plus mam wrażenie, że jak on błyszczeć zacznie na pełną epę to Vinicius przestanie, bo się pokrywają profilami.

No i jeszcze poczekamy z tą szatnią ;)

View attachment 119856

Pierwszy hattrick, zaraz pyknie Lewego w klasyfikacji strzelców. Odebrał swoją duszę z Kataru i wrócił, a jeszcze niedawno było tak.

View attachment 119857

Dlatego Realu nigdy się nie skreśla, baty od Barcelony to wyjątek od reguły, na wiosnę łapią wiatr w żagle.

Dlatego Realu nigdy się nie skreśla, baty od Barcelony to wyjątek od reguły, na wiosnę łapią wiatr w żagle.
Tyle, że Real jak dotychczas gra słaby sezon, a to Barca dała delikatnie mówiąc "ciała" zdobywając 6 pkt w ośmiu meczach. I tak samo Real nie zdobył już mistrzostwa, jak i Barca nie była mistrzem w październiku. Śmieszy zawsze perspektywa, która co niektórzy przedstawiają. Wtedy najlepsi, podium złotej piłki w drużynie, a teraz sezon przegrany i koncentracja na lidze mistrzów. Lodu i trochę chłodnej głowy. Sezon jest długi i jeszcze nie jeden dołek formy moze się trafić. A z tak upartym Carlo i meczami co 3 dni zapowiada się cudowny miesiąc. Wystarczyło dać Caballosowi grać regularnie pierwszy raz od 4 lat i robi liczby najlepszego pomocnika w lidze hiszpańskiej. Ale to sytuacja zmusiła do tego dziadka. Strach pomyśleć co byłoby gdyby zaczął stawiać na Gulera. Pzdr @Siedem

Caballosowi grać regularnie pierwszy raz od 4 lat i robi liczby najlepszego pomocnika w lidze hiszpańskiej

Ciężko mówić o robieniu liczb przy gościu który nie ma ani gola ani asysty w tym sezonie xD Gra dobrze, ale liczby to ostatnie co można o nim mówić.
Najbardziej wkurwia brak transferu prawego i środkowego obrońcy, z tą kadrą będzie mega ciężko długo grać dobrze. Cafucas jest spoko jak musi wejść i zagrać dobry mecz raz na jakis czas, a jak przyszło mi zastąpić Carvajala na stałe to chyba już Aguado ze szkółki by to lepiej ogarniał..

Back