Rododendron
UFC Light Heavyweight
O KURWAAA
Zaraz będą varować xD
Zaraz będą varować xD
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Tak samo pojebane jak 6:1 z psgCo ja właśnie obejrzałem??
Top 3 najbardziej pojebanych meczów jakie w życiu widziałem.
Dwa legendarne mecze już na koncie.Jedno jest pewne. Ze Szczęsnym nie ma nudów![]()
Nie przebije nic Śląsk - St.Gallen.Co ja właśnie obejrzałem??
Top 3 najbardziej pojebanych meczów jakie w życiu widziałem.
Na luziku. Robert dwa gole legenda ligi mistrzów, Wojtuś gasi Di Marię jak peta, o reszcie zapomnijmy.Dobra, czyli 1/8 już pewna.

View attachment 119469
1-0, 3-1 (po pól godzinie) i do przerwy po hatrick Greka...
3-2, 4-2 (samobój) a na koniec 4-5!
A dla Benficy Jaka piękna katastrofa...
View attachment 119470
View attachment 119471
Man of the Match znany...
View attachment 119474
Balde był zdecydowanie najlepszy w obronie, Pedri tylko 8.1? Pachnie ekspertami.

Arajuo 7.1 za wbicie kuriozalnego samobója? Resztę meczu też słabo zagrał, linia spalonego w tym sezonie jeszcze tak słabo nie wyglądała.View attachment 119478
View attachment 119479
Inni eksperci, trochę inne noty, ale piłkarz meczu nadal ten sam!![]()
![]()
No w 2 lata 600mln wydali na zachcianki Ten Haga, z czego 200 poszło na Antonego, Mounta z rocznym kontraktem i OnaneNiesamowite. Ile tam pieniędzy już poszło, a co roku mówi się o wymianie 80 procent składu. Już idzie na wypożyczenie Antony do Betisu, a już chodzą plotki, że przyszłość Zirkee,Hojlunda i Garnacho nie jest pewna. Czyli praktycznie znów całe fundamenty od nowa.
No w 2 lata 600mln wydali na zachcianki Ten Haga, z czego 200 poszło na Antonego, Mounta z rocznym kontraktem i Onane
Teraz wywrócili wszystko do góry nogami biorąc trenera w środku sezonu, który gra 343 i znowu kolejne przemeblowanie się szykuje bo brakuje zawodników do tego systemu. Dlatego muszą teraz sprzedawać, żeby mieć na ruchy transferowe bo inaczej mogą mieć problemy z FFP
Podobno Szwed jest chętny na transfer do United bo chce dalej pracować z Amorimem, ale wszystko zależy od tego czy będzie ich stać na niego w lecie, a jeśli nie on to widziałbym kogoś sprawdzonego w Premier League jak Mbuemo albo CunhaKogo kupujesz na nową 9 United 124 raz w ostatnich 10 latach jeśli oczywisty wybór Gyoekeres jest niedostępny tak z ciekawości?
Podobno Szwed jest chętny na transfer do United bo chce dalej pracować z Amorimem, ale wszystko zależy od tego czy będzie ich stać na niego w lecie, a jeśli nie on to widziałbym kogoś sprawdzonego w Premier League jak Mbuemo albo Cunha

Jeszcze był Cavani w międzyczasieTeraz do mnie dotarło, że po RVP United praktycznie ponad dekadę leciało na Martialu i Rashfordzie i gdzieś po drodze był mały epizod Ibry i CR7. Nic dziwnego, że ten klub stał się bardziej zespołem 6-9.
Jeszcze był Cavani w międzyczasie
Zwykły kundelPocieszny ten Gavi.
![]()

Tam się odjebało prawie wszystko oprócz czerwonej dla Wojtka za wjazd w swojego kolegę z drużyny
.Liga Mistrzów. Wojciech Szczęsny stracił w oczach kibiców i Hansiego Flicka? Hiszpanie przekonują, że dostanie kolejną szansęAle wczoraj to był meczTam się odjebało prawie wszystko oprócz czerwonej dla Wojtka za wjazd w swojego kolegę z drużyny
.
Na koniec wybronił sam na sam a później Barca wygrywa.
Ten gość jest szalony, prawdziwy hardkor.
W sumie mimo wszystko przynosi szczęście bo znów wygrana z Wojtkiem w składzie hehe. Nazwisko ma nieprzypadkowe.
Oby psg wpierdol dziś, mimo że za City też nie przepadam.

i bohater Tek!