Piłka nożna

@Gambit mecz Brazylia-Egipt będzie na TVP SPORT.Gratuluję Japoni zagrali świetne spotkanie i Hiszpanie powinni się cieszyć, że tylko 0:1 przegrali.

Urugwaj zaczyna. Może mi ktoś wyjasnić,na jakiej zasadzie trener może powołać do kadry zawodnika powyżej limitu 23 lat?

Yagiel, z tego co mi wiadomo, to na ESP będzie leciał mecz Wielka Brytania - Senegal, a brazylię będą pokazywać raz na jakiś czas w "małym okienku", nawet nie nazwę tego transmisją łączoną.

Thx, nikuya-san niestety nie posiadam tego kanału, więc trzeba szukać streama ...

Legia będzie transmitowana na OS. KKS pewnie tylko audio. A jak już przy transmisjach jesteśmy - OS i TVN Turbo będą transmitowac Puchar Polski.

Hiszpania chyba serio w słabszym składzie , bo nie widziałem na boisku Jese Rodrigueza . Ale oglądałem tylko pierwszą połowe , przegapiłem go może?

Chelsea zrobiła niezły interes, bo za kilka lat Oscar może być megagwiazdą, szkoda, że nie ma w 11 Maury bo chętnie bym zobaczył co tak naprawdę umie.

Brazylia już prowadzi 1:0:-)Gol Rafael, asysta Oscar.2:0 Damiao asysta znów Oscar oj Chelsea świetny zakup.3:0 Neymar, co za zagranie Hulka, ale Brazylia ciśnie.

Back