Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Nie no, w lidze tureckiej w ogóle nie ustawiają meczy, w ogóle. Dlaczego mieliby to robić.

Kupon mu nie siadł
Wiadomo. Ale nie tylko o to chodzi. Co tydzień jakiś podejrzany mecz.Kupon mu nie siadł

Robi to co dobre dla niego, przynajmniej w krótkim terminie.@Tar-Ellendil , ja nie mówię, że FDJ to nie jest pasożyt, ale krotka piłka, chciałbyś zarabiać więcej przez krótszy okres czasu czy mniej przez dłuższy?
Chciał dać odpocząć podstawowym zawodnikom i mamy dwa gole w plecy...Właśnie wróciłem do domu, skład jaki wystawił dzisiaj Flick to szaleństwo.
![]()

ATM już puchar w tym sezonie właśnie zdobyli, z Barca Simoeon rozłoży nogi tak jak lubi.Altetico znowu strzela na sam koniec, fizycznie są bardzo mocni będzie ciekawy mecz z Flickwagenem.
![]()
Carlo ściągnął zdobywcę Złotej Piłki, żeby ten już nie motywował graczy Atletico do grania na wyższym biegu.ATM już puchar w tym sezonie właśnie zdobyli, z Barca Simoeon rozłoży nogi tak jak lubi.
Altetico znowu strzela na sam koniec, fizycznie są bardzo mocni będzie ciekawy mecz z Flickwagenem.
![]()
Z 6? Na początku sezonu słyszałem, że macie tylko czterechPięknie kurwa dziadek, uwielbiam taki minimalizm z 6 obrońcami na takiego flaka jak materace![]()

Ale to byłby hitWielka mi afera bo rzucają zapalniczkami w Courtois. Jakby tak zrobili z Szczęsnym to ten by wyciągnął szluga i podziękował za ogień![]()

A co to za murzyny w składzie? :D
Ja pierdole. 2 murzynów powołanych. Choćby w tym kraju nie było zdolnych młodych normalnych polaków. Jak widać poprawność murzyńska leci pełną parą. Probierz co ty kurwa odpierdalasz ?
Ja pierdole. 2 murzynów powołanych. Choćby w tym kraju nie było zdolnych młodych normalnych polaków. Jak widać poprawność murzyńska leci pełną parą. Probierz co ty kurwa odpierdalasz ?
Andrzej klasycznie dajesz