Gambit
UFC Middleweight
Co to jest za pojebana akcja![]()
Nawet Marvel nie powstydziłby się takiego crossovera

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Co to jest za pojebana akcja![]()

Flickilaga, jak to będzie chodzić![]()
Polscy kibice Barcelony gdy poleci laga na Roberta.
![]()

Flickilaga, jak to będzie chodzić![]()
A młody do sklepu po Marlboro

Młodzież będzie trzymana z daleka, żeby nie wdychali nikotyny.A młody do sklepu po Marlboro![]()

Media: Wojciech Szczęsny zostanie piłkarzem Barcelony. Zostały testy medyczne
![]()
[PILNE] Szczęsny zostanie piłkarzem FC Barcelona
Oficjalna strona TVP Sport. Lider oglądalności wśród kanałów sportowych w Polsce. Transmisje online, program TV, wideo, wyniki, relacje z najważniejszych sportowych wydarzeń.sport.tvp.pl

No ale ja dałem jeszcze dodatkowo info z TVP SportMordo, masz parę postów wyżej ten sam twitt Fabrizio. Opamiętaj się![]()
dla Polaków czytających tylko w języku Sienkiewicza...
bez angielskich napisów jak przy Martin L. 
Prosta piłka, w El Classico Polacy będą kibicowali żeby Lewy strzelił, a Wojtek obronił.Ale mam kurwa teraz dylemat... Lubię Wojtka![]()

Teraz każdy ciules to patriota, a madrytczoki jak NiemcyProsta piłka, w El Classico Polacy będą kibicowali żeby Lewy strzelił, a Wojtek obronił.
![]()

Prosta piłka, w El Classico Polacy będą kibicowali żeby Lewy strzelił, a Wojtek obronił.
![]()

Po prostu Flick zabronił mu się brać za rozgrywanie, bo od tego są inni. Dalej pierwszy kontakt ma dramatyczny i piłka odskakuje jak od kłody na kilka metrów, ale fakt, że znów zaczął czuć pozycję w szesnastce i poprawił skutecznośćzwróćcie uwagę jak Lewy odżył pod Flickiem, diamentralna różnica > poprzedni sezon
![]()
No nie dam radyProsta piłka, w El Classico Polacy będą kibicowali żeby Lewy strzelił, a Wojtek obronił.
![]()
Wtedy przestałbym ich oglądać xD