Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ja mam obawę, że skład się posypie w ważnych momentach i Bayern nam znowu nastuka.Benfica jest dużo słabsza niż wtedy, kiedy tańczyła z nami czwórką, Atalanta na szczęście u siebie, a z Monaco gorzej niż w pucharze pasztetowej nie będzie![]()
Nie no, wpierdol od nazistów wkalkulowanyJa mam obawę, że skład się posypie w ważnych momentach i Bayern nam znowu nastuka.

24/25 UCL DRAW IS COMPLETE!
View attachment 107358
Wydaje się że ten format będzie lepszy, ale z ostateczną opinią poczekam aż Barcelona awansuje.Nawet na to nie patrzę i nie interesuje mnie na czym mają polegać te grupy. Wydaje się pojebane, ale zobaczymy jak to wyjdzie "w praniu".
No dobra widzę, że P$G pięknie trafiło... To ile drużyn wychodzi![]()

PSGNawet na to nie patrzę i nie interesuje mnie na czym mają polegać te grupy. Wydaje się pojebane, ale zobaczymy jak to wyjdzie "w praniu".

Też jestem pozytywnie nastawiony, w FM podeszło aż miło, w końcu jakiś powiew świeżościMi się podoba. Format
ZUPEŁNIE NOWA LIGA MISTRZÓWNawet na to nie patrzę i nie interesuje mnie na czym mają polegać te grupy. Wydaje się pojebane, ale zobaczymy jak to wyjdzie "w praniu".
Jaga?Ależ oni grają![]()
Ajax w LE 2024/25:słaby ten ajax.
tylko 7 bramek strzelili w dwumeczu.
Szczerze to ciężko mi nawet skomentować grę Realu bo grają taką stypę, że przełączam na co innego, wyjątkiem była druga połowa w ostatnim meczu na Bernabeu, a w tamtym meczu też się zaczęło trochę szczęśliwie z rzutu wolnego. Na pewno w pucharach będzie lepiej bo tam można rywala przeczekać i walnąć z kontry.
Kto by się spodziewał?

No jak na razie piach totalny. Tak słabego początku nie pamiętam odkąd oglądam ich mecze. I nie jest to problem Kroos out, Mbappe in. Na ten moment nie ma drużyny, gra jest strasznie wolna. Nie wiem czy to problem fizyczny czy mentalny, ale siwy ma zagwostke.Szczerze to ciężko mi nawet skomentować grę Realu bo grają taką stypę, że przełączam na co innego, wyjątkiem była druga połowa w ostatnim meczu na Bernabeu, a w tamtym meczu też się zaczęło trochę szczęśliwie z rzutu wolnego. Na pewno w pucharach będzie lepiej bo tam można rywala przeczekać i walnąć z kontry.
... suma robi wrażenie, a wydatki na transfery RL9 to przy tym drobniaki...