D
Deleted member 13171
Guest
Bayer i Xabi Alonso

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

Jako trener taki se był w sumie, miał dobrą pakę jako kadrę Anglii a nigdy tego nie przekul w sukces, zresztą kadra Anglii to przegrywy w chuj![]()
OFICJALNIE: Piękny gest Liverpoolu. Marzenie umierającej legendy zostanie spełnione | Transfery.info
Śmiertelnie chory Sven-Göran Eriksson będzie częścią kadry trenerskiej zespołu legend Liverpoolu podczas charytatywnego meczu przeciwko drużynie legend Ajaksu Amsterdam. Angielski klub wydał w tej sprawie oficjalny komunikat.transfery.info
A tu chuj i remisMyślałem, że mecz jest dzisiaj w Manchesterze i postawiłem powyżej 2.5 bramki i Kopenhaga bramki nie strzeli....
Pierdolona KopenhagaMyślałem, że mecz jest dzisiaj w Manchesterze i postawiłem powyżej 2.5 bramki i Kopenhaga bramki nie strzeli....

Pomarzyć można. Dziadek go wystawi na ostatnie kolejki jak już będzie liga wyjaśniona, a znając szczęście Turka, to wcześniej odniesie kontuzję@Gambit doczekałeś się, może to będzie czas dla Gulera.

A mógł to być nasz polski RakówPierdolona Kopenhaga![]()

A mógł to być nasz polski Raków![]()

To co zrobił Floren z tą kadrą jest nie do opisania
Pomnik to mało.

W ataku i pomocy jest trzech białychLos Negros się przejedzie po Europie.
Zapowiedź tego co nas czeka za kilka dekad.
![]()
+ Kroos i Cebula, bo Modric farewell.
Jest możliwe, a ile mu tam dadzą? W Paryżu za ostatnie dwa sezony skasował prawie 350 milionów "na rękę", Real daje mu ponoć ... 20 milionów netto@Gambit Żółw pójdzie do Newcastle i tyle będzie z tych marzeń.![]()
nie wiem ile pójdzie za podpisanie kontraktu, ale wszędzie piszą, że mniej niż dawali mu w 2022.west ham potrzebuje napastnika, to może mekambe się skusi.Żółw pójdzie do Newcastle i tyle będzie z tych marzeń.![]()