Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ma chłop jebniecie
Fede![]()

No szkoda, że nie weszło pod poprzeczkę ... już kiedys podobnie pierdolnął.Dobrze, że tam był rykoszet bo inaczej mógł złamać rękę Meretowi albo poprzeczkę tą rakietą![]()
Alan to był gośćPSG
Dawno temu za dzieciaka miałem szalik Newcastle. To były czasy Shearera. Gimby nie znajo

Jeszcze był Obafemi Martins co salta napierdalał, a potem cudowne duo z Wakandy - Demba Ba i Papiss Demba CisseAlan to był gość
A potem zostaliśmy z Sholą Ameobim i jebanym sfochanym połamańcem Owenem
![]()

Akurat Demba i Papiss za bardzo że sobą nie współgrali. Jak Papiss przyszedł i miał formę życia gdzie walił piękne bramki to Demba nic nie potrafił ustrzelić, a potem Papiss się zablokował i Demba bramę za bramą.Jeszcze był Obafemi Martins co salta napierdalał, a potem cudowne duo z Wakandy - Demba Ba i Papiss Demba Cisse![]()
Boli ich wielkie Newcastle i Eddie press?Ale zjeb komentuje na Polsacie![]()

W FM 11 elegancko się Newcastle grało tym duetemAkurat Demba i Papiss za bardzo że sobą nie współgrali. Jak Papiss przyszedł i miał formę życia gdzie walił piękne bramki to Demba nic nie potrafił ustrzelić, a potem Papiss się zablokował i Demba bramę za bramą.

Kolega chyba tylko Barce w CL ogląda. Akurat Gavi w hiszpańskiej mial ogromny "parasol ochronny" i sędziowie przymykali oczy na akcje złotego chłopca ;)Gavi to jest niestety debil. Jeździec bez głowy. Praktycznie w każdym meczu łapie głupie kartki. Psycholog sportowy mu potrzebny...
Jeśli mam czas, to staram się oglądać też mecze w La LigaKolega chyba tylko Barce w CL ogląda.
poprawiłemKolega chyba tylko Barce w CL ogląda. Akurat Gavi w hiszpańskiej mial ogromny "parasol ochronny" i sędziowie przymykali oczy na akcje złotego chłopca ;)
- w LaLiga 23/24: 23 faule, 3 żółte kartki (co 7.6 faulu)
- w LM 23/24: 8 fauli, 3 żółte kartki (co 2.6 faulu)
- w LaLiga 22/23: 74 fauli, 10 żółtych kartek (co 7.4 faulu)
- w LM + LE 22/23: 8 fauli, 3 żółte kartki (co 2.6 faulu)
To tylko okazuje jakie chore standardy ma hiszpańska Liga, bo Gavi nie gra brutalniej w CL. Większość to faule taktyczne, wybijają z gry, przerywają akcje i prowadzą do zerowej płynności, ale w hiszpańskiej drużyny mają na to przyzwolenie od NAJGORSZYCH i najlepiej opłacanych sędziów w Europie.
W cudzysłów miałem jebać ;)poprawiłem
Co tam się odjebało w tej Holandii? Ponoć ochrona zamknęła stadion pod pretekstem kibiców Legii i nie chciała wypuścic piłkarzy i doszlo do zbiorowej bójki
Holandia. Jakby byli ubrani na tęczowo, to jeszcze by ich eskortowali do busa i ojebali z polykiem. Niech się kurwy za swoich kibiców wezmą, bo co chwilę są u nich mecze przerywane. No ale na zachodzie sobie poradzili