Tar-Ellendil
NoLife FC
Chciałeś ciekawego finału jak Inter jest na boisku? Szkoda, że Napoli dało dupy z przeciętnym Milanem.Gdzie ta dramaturgia, jak Liverpool - Milan z Dudek Dance... Kolejny finał do zapomnienia. Eh, kiedyś to kurła było...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Chciałeś ciekawego finału jak Inter jest na boisku? Szkoda, że Napoli dało dupy z przeciętnym Milanem.Gdzie ta dramaturgia, jak Liverpool - Milan z Dudek Dance... Kolejny finał do zapomnienia. Eh, kiedyś to kurła było...
Kurwa kiedyś to człowiek żył takim meczem nawet jak grały drużyny, których nienawidził, a teraz? Zero emocji i flaki z olejem, teraz nawet czasów nimaGdzie ta dramaturgia, jak Liverpool - Milan z Dudek Dance... Kolejny finał do zapomnienia. Eh, kiedyś to kurła było...

Ok boomerKurwa kiedyś to człowiek żył takim meczem nawet jak grały drużyny, których nienawidził, a teraz? Zero emocji i flaki z olejem, teraz nawet czasów nima![]()
Kurwa kiedyś to człowiek żył takim meczem nawet jak grały drużyny, których nienawidził, a teraz? Zero emocji i flaki z olejem, teraz nawet czasów nima![]()

Messi wróci, Guardiola wróci, Neymar wróci, Liga mistrzów wróci.Jebać tych szejków, Pep przytulaj co Twoje, bo kolejne takie titiuli to ponownie będziesz w Katalonii fetował![]()

Najlepsze jest to, że drugie jednocześnie determinuje czwarte.Messi wróci, Guardiola wróci, Neymar wróci, Liga mistrzów wróci.
![]()
Gdyby w finale spotkał się Bayern z Barceloną to na pewno ten wynik byłby bardziej atrakcyjny dla widowiska.Czwarty finał LM z rzędu który kończy się wynikiem 1:0...
Gdzie ta dramaturgia, jak Liverpool - Milan z Dudek Dance... Kolejny finał do zapomnienia. Eh, kiedyś to kurła było...

Lepiej się pokazali niż się spodziewałem, co do Interu ja nigdy na nich jakoś specjalnie uwagi nie zwracałem ale wyklarował się tam całkiem niezły skład i mają pomysł na siebie, a raczej treneiro ma.@Siedem juz mi przeszło
Theo wallcott był doobry w arsenalu ;)
Edt. jestem fanem Interu od dobrych 20 lat i naprawdę wierzyłem i kurde walczyli, lubię underdogów i piękne historie (Miami w 7;)) ale cóż… nie tym razem :(
Dokładnie, byli skazani na pożarcie a tu niespodzianka. Dużo straciło city jak zszedł de bruyne, gundogan to jednak nie jest aż taki lider i kapitan jak się wydaje…Lepiej się pokazali niż się spodziewałem, co do Interu ja nigdy na nich jakoś specjalnie uwagi nie zwracałem ale wyklarował się tam całkiem niezły skład i mają pomysł na siebie, a raczej treneiro ma.