Piłka nożna

Faktycznie dzisaij dobry dzien

Lech-Legia, Arsenal -Chelsea, Borussia - Borussia, Gran Derbi, UFC

Mierzejwski wybiegl w pierwszym skladzie co moze cieszyc no i oczywiscie Grosciki, Piszczek, Blaszczykowski, Lewandowski tez.

Frankowski to jest fenomen :D jeden z najstraszych zawodnikow w naszej lidze a dalej najwazniejszy w Jagielloni co oni by bez niego zrobili.

A Real prowadzi 1:0 z Barcą na Camp Nou po golu Khediry :D! Sędzia póki co świetnie , jedyne blędy to brak żółtej kartki dla Xabiego za wejście w nogi Alvesa i brak żółtka za wybicie piłki po gwizdku przez Alvesa.

1:2

Rewelacja :-)

Oczywiście, może to mieć pozytywny skutek dla obu drużyn, jeśli chodzi o LM. Barca wyjdzie do rewanżu z Chelsea podrażniona przegraną w prestiżowym meczu, a Real podbudowany spektakularną wygraną.

brawa dla wszystkich madridistas. gratuluje mistrzostwa. mecz wyrownany, ale real zachowal wiecej zimnej krwi i w decydujacych momentach umial ukloc. wielkie brawa

@down nie siej fermentu, nie bylo zadnego spalonego

Zasłużone zwycięstwo Realu.

Barca przeważała owszem, ale jednak brakowało im czegoś takiego no hmm.. jak tu nazwać...

Real mistrzem.

Efektywnośc-to zdecydowało. Posiadanie piłki i miliony podań nie są kluczem do wygranych. Real myslał, Real wiedziałco robić, Real kontrolował grę. wielkie Brawa:-) Lech wygrywa, BVB Mistrzem, Real wygrywa. Piękny dzień!

Piękny dzień byłby, gdyby Barcelona wygrała ;d. Ale cóż, nie wszystko może być pięknie.

Wisła się raczej nie liczy w walce o Europę i szczerze to chyba dobrze...

Przy pierwszej chyba byl nie jestem pewien bo nie widzialem powtorek ale tak mi sei wydaje. Przy drugiej idealne podanie i dobre wykonczenie. Szkoda bo liczylem, ze jeszcze bedzie ciekawie w lidze hiszpanskiej

akurat co do tego, ze posiadanie pilki nie jes kluczem do wygranej to sie nie zgodze, no bo niby jak strzelic bramke bez pilki?

@up nie bylo, adriano zostawil noge w powietrzu:)

real już tego nie wypuści.

tylko kataklizm odbierze im tytuł...

także powoli można składać gratulacje.

real zaskoczył, grał strasznie wysoko, patrząc na poprzednie potyczki i to z dobrym skutkiem dla siebie, jak i samego widowiska.

smutny wieczór mnie czeka, a pewnie na koniec jones przybije mi gwoździa wygrywając z evansem.

edit:

dokładnie, noga została i to od niej liczy się pole pozycji spalonej.

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=232929693480548&set=a.107757545997764.12804.107747965998722&type=1&ref=nf

Real wygrał ligę co było już dawno do przewidzenia najbardziej boli przegrana u siebie no, ale trzeba przyjąć na klatę przegraną i pogratulować Madrytowi i Ronaldo świetnego meczu.

Barca dalej może uratować sezon, ale Chelsea będzie stawiało mocne zasieki. Brak szczęścia w najważniejszym momencie sezonu no trudno ;p

Przynajmniej liczę że zejdzie z nich presja bo mi już nic nie muszą udowadniać w lidze hiszpańskiej.

Back