Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Następny w kolejce jest bajerant Magiera.Boję się że discopolowiec po mundialu przekaże repre koledze Probierzowi.

Nie wiem, wierz w co chcesz. Ale ostatnio komus grozil sadem bo wrzucil jego zdjecie, takze ten tego.Marku jak wrzuce kogoś kanał z yt i powiem że to mój to uwierzysz?![]()
No i?
No i?
karny ? nie
Jedyne co moze tlumaczyc sedziego w tej sytuacji to fakt, ze pozycja reki wynikala z tego ze byl w biegu, ale mocno sie zdziwilem ze nie bylo VARu w tej sytuacji. Poza tym kolejka w Anglii bez kontrowersji to kolejka stracona.Dla mnie oczywisty karny.
Przepisy tu nigdy nie są jasne, natomiast dla mnie przy tego typu sytuacjach jest to oczywista ręka z uwagi na to, że nie wiemy co mogłoby się wydarzyć, gdyby właśnie nie zagranie ręką. Mógł paść gol, a może nic by się nie wydarzyło. Pewnym jest to, że obrońca uniemożliwił dokończenie potencjalnie groźniej sytuacji, która miała miejsce w polu karnym. Podobnie oceniam strzały w światło bramki zablokowane ręką, o ile oczywiście nie są to zagrania z bardzo małej odległości. Co do VAR'u to już chyba lepiej przemilczeć, bo to śmiechu warte i każdy używa go prawie jak chce.Jedyne co moze tlumaczyc sedziego w tej sytuacji to fakt, ze pozycja reki wynikala z tego ze byl w biegu, ale mocno sie zdziwilem ze nie bylo VARu w tej sytuacji. Poza tym kolejka w Anglii bez kontrowersji to kolejka stracona.
Jasne, że daleko od idealnej dyspozycji tam jest kawał roboty do zrobienia - ale wczoraj grali z zespołem który nie przegrał o ile się nie mylę od 8 spotkań a takie serie nie biorą się z nikąd.ManU wczoraj ciężary z evertonem, ta drużyna nie istnieje.
Arsenal super gra, Liverpool obrona Częstochowy. Fakt faktem karny być winien.. ale co zrobić.
Ja ogólnie lubię ManU, ale tak jak mówisz, robota jest do zrobienia fest. Z Newcastle ich nie widzę, zwłaszcza, że Newcastle jest w gazie.Jasne, że daleko od idealnej dyspozycji tam jest kawał roboty do zrobienia - ale wczoraj grali z zespołem który nie przegrał o ile się nie mylę od 8 spotkań a takie serie nie biorą się z nikąd.
5 miejsce w lidze jak na nie istnienie , to aż się boje co będzie jak będą istniećManU wczoraj ciężary z evertonem, ta drużyna nie istnieje.

Ja im życzę jak najlepiej, ale ciężko się ich ogląda :)5 miejsce w lidze jak na nie istnienie , to aż się boje co będzie jak będą istnieć
![]()
Nie pierdol.5 miejsce w lidze jak na nie istnienie , to aż się boje co będzie jak będą istnieć
![]()

Kurcze, dobre pytanie. 36 goli
MałoKurcze, dobre pytanie. 36 goli

Być może. Ale dopuszczam możliwość, że zwolni trochę. Chociaż on nie jedzie na mundial to będzie utrapieniem po powrocie..Mało![]()