Piłka nożna

Macedonia pojedzie do Kataru zamiast Portugalii, zobaczycie. Zapiszcie moje słowa i stawiajcie kupony, bo ta Portugalia jest głupia. Będzie stwarzać milion okazji, żeby potem i tak przepierdolić. Wielokrotnie to robili, dzisiaj próbowali zrobić to z Turcją, ale Yilmaz zepsuł im plany.

Miałem czutke z ziomkami na grupie :awesome: Absurd jakiś

IMG_20220325_083859.jpg

Jedynej szansy na awans PL do finałów w Quatarze należy upatrywać w tym, że Szwecja dołączy do agresji militarnej na Ukrainę. Inaczej tego nie widzę

eee tam, w europie nie ma już słabych drużyn, Macedonia pokonała Włochy, to może i naszym Orłom się uda że Szwedami :lol:

Szwedzi też nie zagrali jakiegoś fantastycznego meczu z Czechami. Łatwo nie będzie, ale nie jesteśmy całkowicie bez szans.

Szwedzi też nie zagrali jakiegoś fantastycznego meczu z Czechami. Łatwo nie będzie, ale nie jesteśmy całkowicie bez szans.
Szwedzi to niestety kryptonit na nas od lat. Są zdecydowanie lepiej poukładani, Andersen to porządny fachowiec, a jak wyglądała nasza obrona w ostatnim meczu z nimi na euro chyba każdy pamięta. Po tym co widziałem wczoraj znów niestety nadzieja tylko i wyłącznie w Panu Piłkarzu Robercie

Dobra to już oficjalnie. Eden Hazard to najgorszy transfer piłkarski XXI wieku.

Niestety masz racje, jebane kontuzje...
A takim byl KOTEM w chelsea, podobny stylem do salaha i "messiego".
Jedynym ratunkiem jest pojscie do premier league, moze sie odbuduje jak coutinho :tysonhappy:

Back