Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Oczywiście. Chciałbym ci tylko przypomnieć, bo zapewne to dla ciebie nowość, ale w europejskich pucharach gra się dwumecz i dzisiejszym spotkaniem nie pogrzebaliśmy szans na awans jak Stomil we wczesnych fazach Pucharu Polski. Na poziomie I ligi tego nie przerabiałeś, ale z historii najnowszej pamiętam choćby dwumecz ze Spartakiem Moskwa. Gdybyśmy nawet odpadli, to jako Mistrz Polski mamy jeszcze możliwość rywalizacji o fazę grupową Ligi Europy jako drużyna rozstawiona. Pamiętaj o tym podczas 72-go wyjazdu PKSem do Suwałk.@QŃ. jak tam? bilety na belgrad już masz?

Oczywiście. Chciałbym ci tylko przypomnieć, bo zapewne to dla ciebie nowość, ale w europejskich pucharach gra się dwumecz i dzisiejszym spotkaniem nie pogrzebaliśmy szans na awans jak Stomil we wczesnych fazach Pucharu Polski. Na poziomie I ligi tego nie przerabiałeś, ale z historii najnowszej pamiętam choćby dwumecz ze Spartakiem Moskwa. Gdybyśmy nawet odpadli, to jako Mistrz Polski mamy jeszcze możliwość rywalizacji o fazę grupową Ligi Europy jako drużyna rozstawiona. Pamiętaj o tym podczas 72-go wyjazdu PKSem do Suwałk.
A, że robactwo powychodziło z nor to zadam proste pytanie, gdzie byliście nieco ponad 2 miesiące temu, jak Legia zdobywała dublet? Pozdrawiam![]()
przejebali z mistrzem słowacji w którym grają odpady z polskiej ekstraklasy, przegrali 2:0 a mogli 4:0, pierwszy celny strzal legii w 86 min, a ty piszesz o jakimś dwumeczu i wspominasz jakiś śmieszny dublet.O jest i poznański słownik. Długo się głąbie nie odzywałeś, ale wróciłeś w tym samym, żałosnym stylu.ty to kurwa jednak jesteś dzbanprzejebali z mistrzem słowacji w którym grają odpady z polskiej ekstraklasy, przegrali 2:0 a mogli 4:0, pierwszy celny strzal legii w 86 min, a ty piszesz o jakimś dwumeczu i wspominasz jakiś śmieszny dublet.
Zawsze wiedziałem, ze kibice legii to debile ale żeby aż tak
jutroDzisiaj Górnik dostanie z dwójeczke. Jaki tym piłkarzom kurwa nie wstyd

![]()
Kolejny agrowpierdol tych śmiesznych polskich drużyn, szkoda czasu żeby to chujstwo oglądać![]()

Ja pierdole, powiedzcie mi, jak to możliwe, że mistrz Polski przegrywa u siebie z drużyną chuj wie skąd.
o lechu coś znajdziesz na czwartek?

Lech gra z ogórkami .o lechu coś znajdziesz na czwartek?![]()

A taki Villarreal z 15tys mniej, a Monaco z 30tys, i co z tego?Nie czepiaj się, taka potężna miejscowość jak Łomża ma tych mieszkańców jedynie około 4 tysiące mniej.

A taki Villarreal z 15tys mniej, a Monaco z 30tys, i co z tego?![]()
To wiem, ale cisneliscie tu beke z liczby mieszkańców, a nie z budżetu. Porażka z mistrzem Słowacji chluby nie przynosi, ale widzielismy już sporo większych kompromitacji polskich drużynTo, że finansowo tamte drużyny są na poziomie najlepszych europejskich drużyn, a drużyna z Trnavy ma budżet na poziomie pierwszoligowego polskiego klubu.

to tak samo jak podziwiają nas ze oglądamy polskie mmaPodziwiam ludzi, którzy sami z siebie, wieczorem w domu, odpalaja w tv polską ligę czy rywalizację w Europie polskich drużyn.![]()

Pokuta po spowiedziPodziwiam ludzi, którzy sami z siebie, wieczorem w domu, odpalaja w tv polską ligę czy rywalizację w Europie polskich drużyn.![]()

to tak samo jak podziwiają nas ze oglądamy polskie mma![]()
dla mnie to ten sam shitNasze mma jest dużo przyjemniej oglądać niż rodzimą kopaną. Przynajmniej niektórzy zawodnicy mają jakąś wolę walki, w naszej lidze ciężko o tym mówić :D
dla mnie to ten sam shit
no spoko to jest twoja opinia a ja zostaje przy swojejNo nie wiem. Takie KSW poza cyrkowymi walkami wiele razy miało przyjemne do oglądania starcia i kilku zawodników na których walki przyjemnie się patrzy. Jest Mamed, Materla, Borys, Soldić, Plessis, Eibst, Parnasse, Wrzosek. Wolański to może nie zawodnik z topu, ale zawsze daje dobre walki i posiada umiejętności (których naszej lidze brakuje). Kiedyś był też Janek, który również w UFC sobie radzi. A w polskiej piłce klubowej? Nie ma kurwa nic. Jedyny przebłysk w ostatnich dziesięciu latach poza Lewandowskim to Vadis, Nikolić i Prijović, którzy pograli u nas przez max 2 sezony.

Bez przesady. Nasze mma to w warunkach piłkarskich byłaby co 2-3 lata faza grupowa LM i dwie drużyny w fazie grupowej LE (z czego jedna z awansem do fazy pucharowej). Mówię o całym polskim mma, a nie tylko o KRS.dla mnie to ten sam shit
Podziwiam ludzi, którzy sami z siebie, wieczorem w domu, odpalaja w tv polską ligę czy rywalizację w Europie polskich drużyn.![]()