bartoszkrk
ONE FC Heavyweight
LEgia mnie rozwala w tym sezonie 9 porazka ciekawe ile jescze razy przegraja do konca sezonu:D
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

Bez nerwów za dwa tygodnie sędzia znowu pomyli się na waszą korzyść i być może uda wam się ugrać jakieś punkty.Lech po każdym sezonie Ekstraklasy, rozgrywkach Pucharu Polski oraz występach w europejskich pucharach.![]()

Trzeba mieć kim te losy odwrócić :)Tak w ogóle, czy Legia za Jozaka zdołała odwrócić losy meczu na swoją korzyść?

Gra się do końca. Najpiękniejsze 79 sekund tej rundy :)Co ta Arka odpierdoliła to ja nie mam pytań![]()
Takie mecze budują drużynę, a po 5:1 w Poznaniu mogli mieć chwilę zwątpienia. Zostało co prawda jeszcze 9 kolejek czyli 27 punktów do zgarnięcia i wszystko się może zdarzyć, ale na tą chwilę widzę tylko jedną druzyne, której na prawdę zależy i jest to Jaga. Lech niech zagra więcej niż jeden zajebisty mecz to wtedy można się zastanawiać, bo meczu z Lechią nie liczę. Chyba tylko Nieciecza i Sandecja miałyby problem żeby pokonać gdańszczan.Gra się do końca. Najpiękniejsze 79 sekund tej rundy :)
Spocony Arek, który prowadzi największy portal kibicowski Lecha nie jest dla Ciebie stanowiskiem kibiców, a tutaj przywołujesz wpis jakiegoś gościa zarejestrowanego 2 miechy temu?W Canal plus dzisiaj flagi opuszczone o połowę. A w Warszawie pojawia się zwątpienie

A jakSpocony Arek, który prowadzi największy portal kibicowski Lecha nie jest dla Ciebie stanowiskiem kibiców, a tutaj przywołujesz wpis jakiegoś gościa zarejestrowanego 2 miechy temu?![]()
Jeśli to prawda to sądząc po nastawieniu piłkarzy i wyniku musiała to być psycholog sportowa związana z polskim MMA.Wczoraj czytałem na TT dziwną rzecz, a mianowicie odprawę przedmeczową Legii przed meczem z Jagiellonią prowadziła pani psycholog i gadała o odpowiednim nastawieniu. Nie było taktyki, rozrysowań itp. Nie potrafię znaleźć tego TT teraz, a dyskusja była dość ciekawa.
ZnalazłemJeśli to prawda to sądząc po nastawieniu piłkarzy i wyniku musiała to być psycholog sportowa związana z polskim MMA.

akurat zimowe okienko było dobre a w porównaniu do poprzednich bardzo. Remy to jeden z najlepszych obrońców ekstraklapy a nie grał pół roku. Vesovic też może być.Z gówna bata nie ukręcisz. Zagraniczne transfery Legii to coraz gorszy szrot. Kto ma robić różnicę? Emeryt Eduardo? Koleś z Luksemburga? Remy wóz z węglem
Na chuj im psycholog? Tu potrzebne OHP lub ZDZ i szybkie przebranżowienie
Tylko, że Legia to klub, który co roku gra o majstra, wyobrażasz sobie co by tam się działo jakby mieli np. 2 sezony z rzędu np. mieć 5-6 miejsce i nie występować w pucharach? Ja wiem, że czasem zbudowanie drużyny i fundamentów jakiejś filozofii kosztuje, ale akurat Legia jest przykładem drużyny, gdzie wszystko musi być na już i na teraz, bo jak nie to rewolucja.akurat zimowe okienko było dobre a w porównaniu do poprzednich bardzo. Remy to jeden z najlepszych obrońców ekstraklapy a nie grał pół roku. Vesovic też może być.
Tam albo problem z motywacja albo spierdolone przygotowania. Legia podobno przebiegła lacznie 10km(!!!) mniej od Wisły.
Poza tym cała kasa z LM przepierdolona. Tam powinni powiedzieć sobie wprost. Zmieniamy filozofię, drużyna oparta na wychowankach i polskich piłkarzach którzy nie mają 40 lat i max 3 obcokrajowców którzy rzeczywiście coś wniosą do tego zespołu, czyli bez emerytów i grubasow z nadwagą. Może przez 2 -3 lata nie być zadnych sukcesów ale lepsze to niz babranie się w gownie bez żadnej wizji
Tylko, że Legia to klub, który co roku gra o majstra, wyobrażasz sobie co by tam się działo jakby mieli np. 2 sezony z rzędu np. mieć 5-6 miejsce i nie występować w pucharach? Ja wiem, że czasem zbudowanie drużyny i fundamentów jakiejś filozofii kosztuje, ale akurat Legia jest przykładem drużyny, gdzie wszystko musi być na już i na teraz, bo jak nie to rewolucja.
ale przecież oni aktualnie na tym tracą. Skupuja szrot gdzie na 10 to może dwóch wypali, pucharów praktycznie nie ma co roku więc co tak naprawdę daje ten mistrz Polski? gówno. Tam nie na zaangażowania bo 90 procent składu to piłkarze turyści których wciskają agenci szukając frajerów.
Legia mogłaby większą kasę zbić na młodych zdolnych. Przykład Gumnego z Lecha, gra zajebiscie , zależy mu bo wie , że go obserwują i pewnie opchnie Lech go za 5mln +
Bardzo latwo napisac trudniej zrobic. Chcieli sciaganc Kurzawe z Zabrze to na pol roku przed koncem kontraktu dosc sporo krzykneli. W sumie przez chwile szli w tym kierunku byl Dabrowski, Czerwinski, Jedrzejczyk, Maczynski i powrot Niezgody z Moneta. Jakos nie bardzo to wygladalo.Zmieniamy filozofię, drużyna oparta na wychowankach i polskich piłkarzach
- ten szrot co sezon ogrywa cała ligę,
- w pucharach jesteśmy w zasadzie jedynym polskim klubem,
- mistrzostwo jest przepustką do gry w pucharach, gdzie jest realna kasa od UEFY, od sponsorów, z biletów i możliwość promocji,
- wszędzie grają najemnicy. Jeśli ktoś zasiedział się w klubie to jest po prostu za słaby na wyjazd vide Kucharczyk, Rzeźniczak itp.,
Kibiców interesuje liczba trofeów, a nie wpływy z transferów. To jest klub piłkarski, a nie biuro rachunkowe. Nikt nie robi fety z racji zdobycia wicemistrzostwa, tak jak nikt nie pójdzie na Starówkę świętować sprzedaży Szymańskiego za 4 mln Euro.
Bardzo latwo napisac trudniej zrobic. Chcieli sciaganc Kurzawe z Zabrze to na pol roku przed koncem kontraktu dosc sporo krzykneli. W sumie przez chwile szli w tym kierunku byl Dabrowski, Czerwinski, Jedrzejczyk, Maczynski i powrot Niezgody z Moneta. Jakos nie bardzo to wygladalo.
Niezgoda jak najbardziej, Maczynski niech bedzie. Ale Jedrzejczyk?Niezgoda to teraz najlepszy napastnik, Jędrzejczyk z Maczynskim też można ocenić ogólnie pozytywnie
4 mistrzostwa w ostatnich 5 latach plus 3 Puchary Polski. Regularna gra w europejskich pucharach od 2011 roku, 3 razy 1/16 Ligi Europy, faza grupowa Ligi Mistrzów i 3 miejsce w grupie z Realem, BVB i Sportingiem.ile było tych pucharów w ostatnich latach ?
4 mistrzostwa w ostatnich 5 latach plus 3 Puchary Polski. Regularna gra w europejskich pucharach od 2011 roku, 3 razy 1/16 Ligi Europy, faza grupowa Ligi Mistrzów i 3 miejsce w grupie z Realem, BVB i Sportingiem.
Ale co Ty mi teraz chcesz udowodnić, bo nie rozumiem? Wskaż drugi polski klub, który regularnie rywalizuje w rozgrywkach europejskich to pogadamy.na ostatnich 9 lat ligi Europy, Legia w fazie grupowej zagrała 4 razy. awans do Ligi mistrzów to był wielki fart a nie wynikał z klasy sportowej. Czy to sukces ? wątpię
Ale co Ty mi teraz chcesz udowodnić, bo nie rozumiem? Wskaż drugi polski klub, który regularnie rywalizuje w rozgrywkach europejskich to pogadamy.
Ty nazywasz to fartem, a dla mnie to szczęście. Fart to ślepy traf, coś na co nie ma się wpływu. Przez lata regularnej gry w pucharach, zdobywania punktów wygranymi/remisami wypracowaliśmy sobie taki współczynnik, iż w ostatniej rundzie mogliśmy trafić na mistrza Irlandii. Polecam nie wyłapywać wpierdolów z poławiaczami z Islandii, amatorami z Litwy, czy wynalazkami z Azerbejdżanu to szczęście może i Wam dopisze.
Jeśli awans do fazy grupowej najbardziej prestiżowych rozgrywek na świecie i zajęcie tam III miejsce w silnej grupie nie jest sukcesem polskiego klubu, to wskaż mi kurwa co nim niby jest... sprzedaż Bednarka za 6 milionów?