KalasznikowMac
KSW Light Heavyweight
Chelsea dzisiaj rozpiedala Arsenal jak gnój po polu i jest wiceliderem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Poczekaj Synek, niech no ja tylko wejde na boisko.Chelsea dzisiaj rozpiedala Arsenal jak gnój po polu i jest wiceliderem
Ty grzejesz ławe, wafelPoczekaj Synek, niech no ja tylko wejde na boisko.
bramka na wagę awansu w 84 min 

Kurwa co za dzień, z Coutinho w składzie Barca będzie miała problem pomieścić tyle gwiazd. Obecnie forma jest zajebista, ale może być jeszcze lepiej.Kamil w wielkim stylu wygrywa turniej 4 skoczni jestem w super nastroju a tu czytam ze Barca klepla Coutinho... teraz to jest calkiem zajebiście, sadze ze jest to zawodnik ktory dostarczy fana Blaugrany wiele radości !!!![]()
, ale Sampdoria aby przegrać z takim gównem 
Zobaczymy jak Valverde to poukłada ale sądzę że Philippe będzie szykowany na następcę Iniesty.Atak Barcy to teraz mega wygląda.
Coutinho - Suarez - Dembele
-------------Messi---------------
Mecz Bundesligi: Bayern - Bayer na żywo 12 stycznia na żywo na profilu fb Eleven Sports za free
Ty sam pedał jesteśZawsze gdy wydaje mi się, że ten pedalski klub z Katalonii zalicza regres i wchodzi w okres mroku, ciemności i odpadania w 1/8 ligi mistrzów [tak jak np. w te wakacje] oni odwijają się po całości kosząc wszystkich równo i rozbijając bank na rynku transferowym. Dobry transfer, ciężki orzech do zgryzienia przed Realem.

Mbappe i Neymar już nie do wyjęcia z P$G, zostaje im Harry Kane.Spokojnie, Real w wakacje wymieni BBC na NIHuja i Barca znowu w ciemnej dupie![]()
W tamtym roku byliśmy zgrabnym składem, ale w tym roku nie zaprosili.Wisła wygrywa turniej Amber Cup w Gdańsku.
Poza nami grała Lechia, Śląsk, Miedź, Bytovia. Całkiem fajny turniej, tylko kibiców mało na trybunach.
View attachment 9409
Nas dziś ok 70 i Was z nami ok 30 nie przypadkowych osób. Myśleliśmy że więcej ekip przyjedzie np. Miedź.W tamtym roku byliśmy zgrabnym składem, ale w tym roku nie zaprosili.