Piłka nożna

Te Shakespear to ni tylko dobry dramaturg ale jak się okazuje, także dobry trener. Jak do tej pory wygrał wszystkie mecze.

Te Shakespear to ni tylko dobry dramaturg ale jak się okazuje, także dobry trener. Jak do tej pory wygrał wszystkie mecze.
Ja bym się jeszcze wstrzymał, czy taki dobry. Dla mnie dobre wyniki Leicester to przede wszystkim zasługa polepszenia atmosfery po wyrzuceniu Ranieriego. Bądź, co bądź sporo złej krwi tam było.

A dziś mam cichą nadzieję, że Monaco odstrzeli City ;)

Nie podpalam się, ale jest zajebiście. Jak tak się patrzy na to jaką pakę będą mieć w najbliższych latach Francuzi to szczena opada.

C6grLhAXMAACNE6.jpg

Guardiola jak nie dostaje poukładanego zespołu to sam nic więcej nie robi. Dobry do utrzymywania szyków i nie rozwalania, ale żeby coś samemu zbudować to słabeusz. Nie chcę pisać, że przereklamowany trener, ale blisko tego tytułu jest Pep.

Zibi prorok, albo dostał cynk od Łysego z UEFA(a teraz z FIFA):lol:

Ja bym się jeszcze wstrzymał, czy taki dobry. Dla mnie dobre wyniki Leicester to przede wszystkim zasługa polepszenia atmosfery po wyrzuceniu Ranieriego. Bądź, co bądź sporo złej krwi tam było.

A dziś mam cichą nadzieję, że Monaco odstrzeli City ;)
Taki żart to był:boystop:

Leicest broni honoru angielskiej piłki!

Finał będzie Monaco-Leicester, mówię Wam. Sensacyjny jak w 2004 :wink:

Real-Juventus
Barcelona-Borussia
Bayern-Monaco
Atletico-Leicester.

Tak typuję losowanie.

Świnka Pepe wiadomo - bez samograja nie polata. Napisze tylko dwa słowa: Porto Mourinho :kis:

W 1/4 prosze o Barce dla Realu i zeby mordercy futbolu z Atletico odpadli z obojetnie kim. Ostatnio jakos malo Gran Derbi dzieki wybornej formie krolewskich w pucharze krola...

@Yoshi 1899 kogo stawiasz dla Barcy w ćwiartkach ?
Powiem tak że chciałbym trafić na Lisy albo Juventus , ale zobaczymy co los przyniesie jutro po godzinie 12.
Fajnie jeśli los sprzyjałby nam w tym losowaniu tak jak przed rokiem Realowi który na drodze do finału miał bardzo przeciętnych rywali ale też nie ma się co czepiać bo samo to że jesteśmy w ćwierćfinałach to w jakimś stopniu dar losu ;-) Dla kibiców fajnie gdyby Monaco wylosowało Leicester a pozostałe 6 drużyn w praktycznie dowolnej konfiguracji stworzyło 3 szlagierowe starcia.

Boże, kto daje na taki mecz jak Roma vs Lyon na komentatora takie drewno jak Olbrycht. Przecież to zero emocji, ani finezji. Żenada.

Back