Pietras...
ONE FC Lightweight
No co wy "kodi" nie macie ? 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

No co wy "kodi" nie macie ?![]()

Как вы предпочитаетеa masz na Kodi obraz z jakością 12000 bitrate i 60fps? No właśnie. Nie ucz ojca dzieci robić![]()

Ja bym się jeszcze wstrzymał, czy taki dobry. Dla mnie dobre wyniki Leicester to przede wszystkim zasługa polepszenia atmosfery po wyrzuceniu Ranieriego. Bądź, co bądź sporo złej krwi tam było.Te Shakespear to ni tylko dobry dramaturg ale jak się okazuje, także dobry trener. Jak do tej pory wygrał wszystkie mecze.
mam nadzieję, że za trzy kwadranse przybijemy piątkę!A dziś mam cichą nadzieję, że Monaco odstrzeli City ;)

Taki żart to byłJa bym się jeszcze wstrzymał, czy taki dobry. Dla mnie dobre wyniki Leicester to przede wszystkim zasługa polepszenia atmosfery po wyrzuceniu Ranieriego. Bądź, co bądź sporo złej krwi tam było.
A dziś mam cichą nadzieję, że Monaco odstrzeli City ;)

Real - Barca lub Barca - Bayern i będę piszczał z zachwytu.
monaco- leicester mam takie życzenie...
real- bayern/juventus też nie byłoby źle.
O chuj :)

Powiem tak że chciałbym trafić na Lisy albo Juventus , ale zobaczymy co los przyniesie jutro po godzinie 12.@Yoshi 1899 kogo stawiasz dla Barcy w ćwiartkach ?