cRe
PRIDE FC Middleweight
Tak średnio bym powiedział, tak średnio.Casemiro
Bardzo dobrze się ogląda ten mecz, tylko szkoda, że Sevilla przeważa. Ale spotkanie na prawdziwie wysokiej intensywności, przyjemnie się na to patrzy.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Tak średnio bym powiedział, tak średnio.Casemiro
Bardzo dobrze się ogląda ten mecz, tylko szkoda, że Sevilla przeważa. Ale spotkanie na prawdziwie wysokiej intensywności, przyjemnie się na to patrzy.
Trochę rotowań składem, które ostatnio z przymusu i nieco stracili ten pazur. Sewilla dziś mocno dosiadła Real od początku prawie. Trzeba liczyć teraz na spokojne mecze, bo jakoś ciężko nie powinno być. Dopiero na meczu z Napoli trzeba się mocno skupić. Może ta porażka dzisiejsza się przydać, bo od kilku spotkań nie było tak różowo, a trochę ten pierwszy mecz pucharowy z Sewillą zamydlił oczy.Można się gorzej ustawić do takiego strzału niż zrobił to Keylord? Ale to koncertowo spierdolili. No i chuj, po rekordzie. Przepraszam za natłok wulgaryzmów, ale spieprzyli mi nastrój na sam koniec świetnego weekendu.
Podpisał kontrakt prawie na sto lat i nagle mu się odwidziało i chciały klub zmienić, a władze West Hamu wbijają w to cwela.o o chodzi z Payetem?

Ach..., zapomniałem o meczyku. Taka frajda mnie ominęłaReal...
Kurwa dlaczego?![]()

Real...
Kurwa dlaczego?![]()
Obrona to dramat. Ja wiem, że trudna sytuacja kadrowa (9 niedostępnych graczy i to większość z podstawowej "11"), ale Zizou, kurwa, pora coś z tym zrobić.