Piłka nożna

Ostatnio nie oglądałem żadnych meczy. Patrzyłem tylko na wyniki i widziałem, że real sobie radzi. Dzisiaj włączyłem meczyk i w pizde :p Sorry Panowie.

Można się gorzej ustawić do takiego strzału niż zrobił to Keylord? Ale to koncertowo spierdolili. No i chuj, po rekordzie. Przepraszam za natłok wulgaryzmów, ale spieprzyli mi nastrój na sam koniec świetnego weekendu.

Można się gorzej ustawić do takiego strzału niż zrobił to Keylord? Ale to koncertowo spierdolili. No i chuj, po rekordzie. Przepraszam za natłok wulgaryzmów, ale spieprzyli mi nastrój na sam koniec świetnego weekendu.
Trochę rotowań składem, które ostatnio z przymusu i nieco stracili ten pazur. Sewilla dziś mocno dosiadła Real od początku prawie. Trzeba liczyć teraz na spokojne mecze, bo jakoś ciężko nie powinno być. Dopiero na meczu z Napoli trzeba się mocno skupić. Może ta porażka dzisiejsza się przydać, bo od kilku spotkań nie było tak różowo, a trochę ten pierwszy mecz pucharowy z Sewillą zamydlił oczy.

Nowy herb Juventusu:
new-juventus-logo_ltar5e1hf5s612hr3iniq3831.png

:lol:

jeżeli panowie gold i sullivan mają jaja, to payet wypełni kontrakt do końca w drużynie u-23 lub u-18.
facet był na najlepszej drodze do tego, żeby być najlepszym piłkarzem młotów od czasów di canio...
a tak..... sorki :no no:

Nie jestem fanem Lewego, ale ta bramka, prawdziwe golazo. Osobiście uwielbiam takie gole napastników, coś z niczego, w momencie kiedy zespół tego najbardziej potrzebuje.

Dimitri-Payet-1.jpg

ten pan po prawej to ben johnson.
nie ten od biegania tylko młodziak z drużyny rezerw.

gość po lewej- nazwiska zapomniałem- ma być wzmocnieniem składu u-23.
cieszę się, że się aklimatyzuje, co zresztą widać.
poza tym firmy zapewniające ochronę też się cieszą, bo jest pracy nadmiar.
facet nie bardzo chce wychodzić sam z domu.
:chuck::chuck:

Real...
Kurwa dlaczego?:jon:

Najsmutniejsze jest to, że Real przez 65 (35 w pierwszej połowie, 30' w drugiej) minut tego meczu dominował, był drużyną dużo lepszą. Przez pozostałe 25 jednak grali tak chujowo, że się patrzeć na to nie dało. Jakby dwie inne drużyny. Obrona to dramat. Ja wiem, że trudna sytuacja kadrowa (9 niedostępnych graczy i to większość z podstawowej "11"), ale Zizou, kurwa, pora coś z tym zrobić.

Obrona to dramat. Ja wiem, że trudna sytuacja kadrowa (9 niedostępnych graczy i to większość z podstawowej "11"), ale Zizou, kurwa, pora coś z tym zrobić.

Wg mnie największy problem jest w ataku, z parodystą Benzemą i CR7 szukającym formy już chyba od roku. Jak tak dalej pójdzie to nawet Chińczycy nie kupią tego francuskiego kloca. Poważnie, chyba jeszcze żaden piłkarz mnie tak nie wkurwiał jak ten łysy ciul :)

xoxo Coco :chuck:

Back