Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
świetny transfer jak na Polską ligę. uniwersalny obrońca, który trzyma poziom, właśnie taki potrzebny był LegiiArtur Jedrzejczyk w Legii.
http://weszlo.com/2016/12/28/pierwsze-ruchy-jedrzejczyk-podpisze-z-legia-czteroletni-kontrakt/

To ten co 3 lata temu grajac w Molde gral przeciwko Legii i robil ich jak dzieciakow.I jakis chukwu w Legii.nie znam,ale i tak pewnie lepszy niz kucharczyk:D
I jakis chukwu w Legii.nie znam,ale i tak pewnie lepszy niz kucharczyk:D
No ale jednak ma dużo większe umiejętności, Vadis, Rado i Gui będą potrafili go wykorzystać.To ten co 3 lata temu grajac w Molde gral przeciwko Legii i robil ich jak dzieciakow.

Rudzki to idiota i proszę nie zamieszczać jego tt w tym temacie.
Od godz 18.00 na transmisja jednych z najbardziej prestizowych spotkan derbowych na swiecie, klubowy mecz nr 1 w Afryce, derby Kairu, Zamalek - Ahly. Rozjemcą będzie Viktor Kassai.
37 mln euro rocznie.
tyle dostanie znany z wielkiego przywiązania do barw klubowych pan carlos tevez.
płacą chińczycy, jak wiadomo.

przywiazanie to jedno , taki kontrakt dostac to drugie . Tevez chlopak ze slamsow i fajnie ze sobie tyle zarobi . Lubie sluchac pierdolenia dlaczegoo pilkarze tyle zarabiaja , w robocie mam takiego jednego . Zafascynowany siatkowka i dupa go boli za kazdym razem jak gdzies jest mowa o gigantycznych pieniadzach dla pilkarzy .37 mln euro rocznie.
tyle dostanie znany z wielkiego przywiązania do barw klubowych pan carlos tevez.
płacą chińczycy, jak wiadomo.
Ja mam beke z naszych gwiazd mma jaki mają ból dupy o piłkarzyprzywiazanie to jedno , taki kontrakt dostac to drugie . Tevez chlopak ze slamsow i fajnie ze sobie tyle zarobi . Lubie sluchac pierdolenia dlaczegoo pilkarze tyle zarabiaja , w robocie mam takiego jednego . Zafascynowany siatkowka i dupa go boli za kazdym razem jak gdzies jest mowa o gigantycznych pieniadzach dla pilkarzy .
wkurwia mnie ile zarabiają siatkarze w porównianiu z zawodnikami cymbergajaprzywiazanie to jedno , taki kontrakt dostac to drugie . Tevez chlopak ze slamsow i fajnie ze sobie tyle zarobi . Lubie sluchac pierdolenia dlaczegoo pilkarze tyle zarabiaja , w robocie mam takiego jednego . Zafascynowany siatkowka i dupa go boli za kazdym razem jak gdzies jest mowa o gigantycznych pieniadzach dla pilkarzy .
przywiazanie to jedno , taki kontrakt dostac to drugie . Tevez chlopak ze slamsow i fajnie ze sobie tyle zarobi . Lubie sluchac pierdolenia dlaczegoo pilkarze tyle zarabiaja , w robocie mam takiego jednego . Zafascynowany siatkowka i dupa go boli za kazdym razem jak gdzies jest mowa o gigantycznych pieniadzach dla pilkarzy .