Piłka nożna

I jakis chukwu w Legii.nie znam,ale i tak pewnie lepszy niz kucharczyk:D

Podobny grajek do Kucharczyka, też opiera się głównie na motoryce.:mamed: No ale jednak ma dużo większe umiejętności, Vadis, Rado i Gui będą potrafili go wykorzystać.

:DC:

C0vC8c5WIAABuRH.jpg:large

EDIT: Reklamówka tego całego " Drip Doctors":

:star wars:

Last edited:
Od godz 18.00 na transmisja jednych z najbardziej prestizowych spotkan derbowych na swiecie, klubowy mecz nr 1 w Afryce, derby Kairu, Zamalek - Ahly. Rozjemcą będzie Viktor Kassai.

Od godz 18.00 na transmisja jednych z najbardziej prestizowych spotkan derbowych na swiecie, klubowy mecz nr 1 w Afryce, derby Kairu, Zamalek - Ahly. Rozjemcą będzie Viktor Kassai.

często u buka te drużyny obstawiam ale nigdy ich żadnego meczu nie widziałem hehe

37 mln euro rocznie.
tyle dostanie znany z wielkiego przywiązania do barw klubowych pan carlos tevez.
płacą chińczycy, jak wiadomo.

37 mln euro rocznie.
tyle dostanie znany z wielkiego przywiązania do barw klubowych pan carlos tevez.
płacą chińczycy, jak wiadomo.
przywiazanie to jedno , taki kontrakt dostac to drugie . Tevez chlopak ze slamsow i fajnie ze sobie tyle zarobi . Lubie sluchac pierdolenia dlaczegoo pilkarze tyle zarabiaja , w robocie mam takiego jednego . Zafascynowany siatkowka i dupa go boli za kazdym razem jak gdzies jest mowa o gigantycznych pieniadzach dla pilkarzy .

przywiazanie to jedno , taki kontrakt dostac to drugie . Tevez chlopak ze slamsow i fajnie ze sobie tyle zarobi . Lubie sluchac pierdolenia dlaczegoo pilkarze tyle zarabiaja , w robocie mam takiego jednego . Zafascynowany siatkowka i dupa go boli za kazdym razem jak gdzies jest mowa o gigantycznych pieniadzach dla pilkarzy .
Ja mam beke z naszych gwiazd mma jaki mają ból dupy o piłkarzy

Mnie jedyne zastanawia czemu akurat Tevez. Forma przecietna zeby nie powiedziec slaba, rozpoznawalnosc tez juz nie taka jak dawniej, a watpie zeby mial byc wzorem dla innych pilkarzy. Obstawiam dobre kontakty menadzera/agencji i jakies grubsze przekrety... Za te pieniadze co on dostal mogli spokojnie znalezc lepsza "ofiare".

wkurwia mnie ile zarabiają siatkarze w porównianiu z zawodnikami cymbergaja

Nie ma fanow siatkowki.Sa tylko fanki.

Back