Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Jak Robert głosował rok temu na Neuera, Vidala i Mullera to tez był kabaret ;) Zresztą ten plebiscyt od dawna jest ch**y.
A nie połączyli się znowu ?Ten plebiscyt jest już inny niż przez ostatnie 6 lat. Teraz Fifa ma oddzielny i France Football też oddzielny. Podejrzewam, że w głosowaniu Fify będą większe jaja.
Ładne korki z tej okazji Nike wyprodukowało dla Cristiano:
![]()
A nie połączyli się znowu ?
. Tracą do Realu 6punktów i teraz każdy mecz w La Liga jest na wagę złota. Grają z Espanyolem więc łatwo nie będzie.Pytanie kto kurwa podpisał ze sponsorem taki skurwiały kontrakt żeby w połowie sezonu latać po Katarach i grać sparingi.
Nie no to się zgadza, że trzeba im dobrze robić, ale myślę że mimo tego że są obstawieni sztabem od głów do stóp nie będzie to bez wpływu na ich samopoczucie i formę.Klub podpisał, bo ma z tego tłuste siano. A wspomniane gwiazdy miały zagrać 30 minut i wszyscy opuścili boisko po 30 minutach, nie wiem w czym jest problem, mikrocykl treningowy uwzględniający ten mecz był przygotowany ze 3 miesiące temu. Atletico gra 30 grudnia mecz towarzyski z Al-Ittiha, takie czasy że szejkom trzeba robić dobrze żeby sypali groszem.

Oscar przechodzi do Chin za 60 baniek![]()
W wieku 25 lat zakończyć karierę... szkoda chłopaka, ma talent i liczyłem, że powalczy o skład w jakimś innym topowym klubie skoro Conte nie widzi dla niego miejsca.
Pamiętam jak pierwszy raz rzucił mi się w oczy, to było po tej akcji:
Też bym się tak sprzedał za 60 baniek, pogra dwa lata, ustawi się na całe życie i wróci do Europy grać za i tak kosmiczne dla przeciętnego człeczyny pieniądze, w jakimś ambitniejszym klubie.Przecież to jest jakiż żart, serio koleś nie ma za krzty ambicji...
Też bym się tak sprzedał za 60 baniek, pogra dwa lata, ustawi się na całe życie i wróci do Europy grać za i tak kosmiczne dla przeciętnego człeczyny pieniądze, w jakimś ambitniejszym klubie.
Piękna asysta Rybusa.
Wywalenie piłki w środek pola karnego na oślep to pechowe wybicie? Raczej całkowicie nieodpowiedzialnego zachowanie, które oduczają zanim trafisz do trampkarzy.Po tych wszystkich komentarzach na TT myślałem, że to jakiś niesamowity babol, a potem zobaczyłem video i nie dość, że ładnie powalczył z przeciwnikiem, to po prostu zdarzyło się pechowe wybicie praktycznie na rozjeździe i wyhamowaniu przy linii. Skończyło się eliminacją z pucharów, ale to raczej nie powód by na niego wszystko zwalać. Internet jest dziwny, tak po prostu...
Dziś Real bez problemów pokonał Americę 2:0, choć gole padały w końcówkach I i II połowy. Spodziewałem się jednak więcej po Americe i Atl. Nacional. Jednak futbol w Ameryce(obu Amerykach) jest w kryzysie i to dużym. Kiedyś piękne mecze jeszcze w pucharze Interkontynentalnym, a teraz finał to dla nich szczyt marzeń czasem nie do zrealizowania. Udało się w 2012r. Corintihans(nawet plakacior jest upamiętniający to wydarzenie!), ale to tylko bardziej zamydliło oczy działaczom.
Sporo piłkarzy wybija piłkę w ferworze walki przy linii piłkę na oślep. W tej sytuacji raczej jednak piłka miała iść zupełnie w lewo, między dwóch przeciwników(tego co z nim Maciek walczył i tego co zdobył bramkę) patrząc zza pleców Rybusa. Z nagrania wnioskuję, że to pechowe wybicie.Wywalenie piłki w środek pola karnego na oślep to pechowe wybicie? Raczej całkowicie nieodpowiedzialnego zachowanie, które oduczają zanim trafisz do trampkarzy.
Sporo piłkarzy wybija piłkę w ferworze walki przy linii piłkę na oślep. W tej sytuacji raczej jednak piłka miała iść zupełnie w lewo, między dwóch przeciwników(tego co z nim Maciek walczył i tego co zdobył bramkę) patrząc zza pleców Rybusa. Z nagrania wnioskuję, że to pechowe wybicie.
Z tym ciężko polemizować, ale patrząc na to jak gra Rybus w OL to nazywam to wpadką, a nie błędem wynikającym z braku umiejętności. Swoją drogą bardzo pozytywny transfer tego roku, dużo dobrych ocen zbiera.Jeśli nie był pewny że ta interwencja jest w 100% bezpieczna to powinien pozwolić piłce opuścić boisko i tyle.
Tak BTW, na KMŚ testują powtórki video i wygląda to naprawdę dobrze. Obawiałem się, że takie zabiegi mogą wpłynąć na płynność meczu, ale żadnych takich problemów nie ma