Piłka nożna

Takie kluby jak Piast, Cracovia czy wczesniej Jagiellonia powinny miec zakaz wystepowania w europejskich pucharach. Dla nich to same koszty, a dla Ekstraklasy strata punktow.

Wzmocnień w obronie Barcy ciąg dalszy. Tym razem perspektywiczny lewy obrońca - 22-letni Lucas Digne za 16,5 mln.

Leroy Sane prawdopodobnie w Manchesterze City za 50-60 mln.

Lechia w swoim stylu :DC:

zawsze przed sezonem to samo , ciągłe zapowiedzi , nadzieje , ze paka jak chuj , ze o mistrzostwo , a wszytko konczy sie na pierwszym meczu :DC:

są jacyś kibice Lechii?
@Moooniaa i powiedz nam jak tam Gryf!

Lechia w swoim stylu :DC:

zawsze przed sezonem to samo , ciągłe zapowiedzi , nadzieje , ze paka jak chuj , ze o mistrzostwo , a wszytko konczy sie na pierwszym meczu :DC:

są jacyś kibice Lechii?
@Moooniaa i powiedz nam jak tam Gryf!
Tylko ARKA GDYNIA <3 no i Lech Poznań mój najukochańszy :D a Gryf to szkoda gadać :(

kiedyś głośno o nich było , jak coś w pucharze osiągneli prawda?

wtedy polewka z Wejherowa była na skale całego kraju nie tylko lokalnie :mamed:
z Legia wygraliśmy u siebie haha :D nie moja wina, że kierowcy z GWE nie mają mózgów :/ ale w całym Trójmieście są swiry, więc boli mnie krytyka tylko Wejherowa :(

Dzięki! W pierwszej połowie słabo grali, ale w drugiej nawet można było to pooglądać, kilka fajnych kontr. Furman robił dobrą robotę w odbiorze nie wiedziałem że to taki walczak, a do tego gol i asysta.
Wczoraj na meczu 9 tyś ludzi (ok 900 Lechia), a za 2 tygodnie przyjeżdża Legia :lizoremotmaly2:

Dajcie sobie namiary na fb, a nie chat robicie w każdym temacie.

Nasza liga jest tak pojebana, że w ogóle bym się nie zdziwił, jakby kapusta za niecały rok cieszył się z majstra. Co "odmieniony" Lech wczoraj grał za padakę...

Back