JanuszWanZant
WSOF Lightweight
POTĘGAA to sie okazalo, ze IFK Goteborg to nie nasi![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
POTĘGAA to sie okazalo, ze IFK Goteborg to nie nasi![]()

Piast odrobi. A Zagłębie u siebie zmiażdży. Mały człowieku małej wiary.POTĘGA![]()
A NIE TE chinole ?BTW Juve podobno bierze Higuaina
Chinolom odmówił. W Juve podobno 7.5 miliona ma mieć za sezonA NIE TE chinole ?
Tylko ARKA GDYNIA <3 no i Lech Poznań mój najukochańszy :D a Gryf to szkoda gadać :(Lechia w swoim stylu
zawsze przed sezonem to samo , ciągłe zapowiedzi , nadzieje , ze paka jak chuj , ze o mistrzostwo , a wszytko konczy sie na pierwszym meczu
są jacyś kibice Lechii?
@Moooniaa i powiedz nam jak tam Gryf!
kiedyś głośno o nich było , jak coś w pucharze osiągneli prawda?a Gryf to szkoda gadać :(

z Legia wygraliśmy u siebie haha :D nie moja wina, że kierowcy z GWE nie mają mózgów :/ ale w całym Trójmieście są swiry, więc boli mnie krytyka tylko Wejherowa :(kiedyś głośno o nich było , jak coś w pucharze osiągneli prawda?
wtedy polewka z Wejherowa była na skale całego kraju nie tylko lokalnie![]()
I TO JEST W TEJ LIDZE PIĘKNEOglądał ktoś Śląsk ? Zasnąłem i obudziłem się w 92 minucie.![]()

Wisla Plock wygrywa to okienko transferowe.Stilic negocjuje z Wisełką
Kurdesz bardzo fajne transfery mamy przed sezonem
http://goals24.pl/kolejny-byly-lechita-w-plocku/
Dzięki! W pierwszej połowie słabo grali, ale w drugiej nawet można było to pooglądać, kilka fajnych kontr. Furman robił dobrą robotę w odbiorze nie wiedziałem że to taki walczak, a do tego gol i asysta.Graty @kapusta !

ile? bo dopiero do domu wróciłam :>@Moooniaa gryf dobry start![]()
cholera.. ale dobra, rozegrają się chłopaki i będzie początek tabeli :DDwie w 25 minut. #NotBad

właśnie już ogarnęłam, no trudno, za rok będzie PPGrają w pucharze więc rozstrzelac sie bedzie im dane dopiero za rok![]()