Piłka nożna

Zróbmy małą zabawę na cohones - każdy z nas spróbuje przewidzieć jak potoczą się ME we Francji, tutaj link do zabawy : http://europredictor.uefa.com/ . Można założyć konto i się normalnie zalogować albo przez Facebooka lub Twittera (witryna nic nie udostępnia na tablicy).

Tutaj mój bracket : http://europredictor.uefa.com/bracket/view/AVS_QSj1GdyqqNQE6rqw

Zachęcam do zabawy ! :beer:
Az mi sie przypomnial Typer MMARocks na mistrzostwa swiata ostatnie...

http://cohones.mmarocks.pl/threads/typer-mmarocks-fifa-world-cup-–-brasil.19048/page-4

XD

No niestety. Dlatego właśnie daję sobie spokój z CP na koniec umowy. Jedyny sensowny kanał to PS, resztę mam w NC+. Tam drożyzna w uj, ale jako tako to się trzyma kupy. A tu nawet Euro zakodowali. Jasne, nie wszystko, ale lepsze spotkania. Zostają Niemcy na Astrze lub internet(co jest patolą, bo to w końcu Euro).

Podobno jutro Zieliński oficjalnie zostanie piłkarzem Liverpoolu. Transfer ma zamknąć się między 9 a 13 mln Euro.

Podobno jutro Zieliński oficjalnie zostanie piłkarzem Liverpoolu. Transfer ma zamknąć się między 9 a 13 mln Euro.

Powinien zostać w Empoli, pograć w pierwszym składzie jeszcze przez rok i się rozwijać. Średnio go widzę wygrywającego konkurencję już teraz z Hendersonem, Canem, Allenem i Milnerem który też śmiga na ŚP.

Powinien zostać w Empoli, pograć w pierwszym składzie jeszcze przez rok i się rozwijać. Średnio go widzę wygrywającego konkurencję już teraz z Hendersonem, Canem, Allenem i Milnerem który też śmiga na ŚP.

Lewandowski też w Borussi nie wygrał rywalizacji, w pierwszym sezonie przyspawany do ławki. Zieliński pewnie będzie miał na początku problemy z graniem wynikające przede wszystkim z tego że będzie odstawał fizycznie, ale pod wodzą Kloppa przygotuje się do grania na tym poziomie, imo świetny wybór.

Yyy... że co? Był w cieniu Barriosa, ale określenie "przyspawany do ławki" jest gigantycznym nadużyciem.

No racja, zbyt ostro poszedłem. 1500 minut, szkoda że duża część z tego jako zawodnik grający za plecami napastnika, nie jako klasyczna 9. U Kloppa każdy dostaje szansę, więc spokojnie, swoją dostanie też Zieliński. Jeśli oczywiście transfer dojdzie do skutku. Poza tym Piotrek i tak nie zostałby w Empoli bo jest piłkarzem Udinese.

ps2 i ps3 HD za 79zl lub przedluzenie umowy na 24 miesiące lub kupienie pakietu premium za 100zl/miech

nie wiem czy ja dobrze zrozumialem, ale na polsat sport i polsat nie bedzie studia przed i po meczu a wszystko bd na ps2 i ps3
ale i tak 80zl za to by mozna bylo sobie obejrzeć wszystkie mecze + studio przed i po meczu i powtórki z meczy to zenada

i teraz jesli te kanaly zostaną to na "darmowych" juz calkiem moga uja pokazywać

Jak obstawiacie dzisiejszy finał LE? Moim zdaniem, że będzie 1-1 i w doliczonym czasie gry Liverpool strzeli bramkę.

Przyznam, że jeszcze nigdy finał LE/Pucharu UEFA, nie wzbudzał u mnie takiej "podjarki" jak ten dzisiejszy.

Jak obstawiacie dzisiejszy finał LE? Moim zdaniem, że będzie 1-1 i w doliczonym czasie gry Liverpool strzeli bramkę.

Przyznam, że jeszcze nigdy finał LE/Pucharu UEFA, nie wzbudzał u mnie takiej "podjarki" jak ten dzisiejszy.

Liverpool 2/3-1.

Co tam panowie? Jak oceniacie po połowie sezonu wyścig o kolejną Złotą Piłkę? Wg mnie to Ronaldo ściga się obecnie z wampirkiem z Barcelony, jednak po zdobyciu 2giego miejsca w pichichi, króla strzelców LM i (o ile) wygraniu jej + w miare dobrym turnieju na euro to pozamiatane i piła Ronaldo. Szkoda, że Lionel się w tym sezonie nie liczy:(

%2525Messi5.jpg

Co tam panowie? Jak oceniacie po połowie sezonu wyścig o kolejną Złotą Piłkę? Wg mnie to Ronaldo ściga się obecnie z wampirkiem z Barcelony, jednak po zdobyciu 2giego miejsca w pichichi, króla strzelców LM i (o ile) wygraniu jej + w miare dobrym turnieju na euro to pozamiatane i piła Ronaldo. Szkoda, że Lionel się w tym sezonie nie liczy:(
Na Euro może ktoś wyjątkowo zabłysnąć i teoretycznie włączyć się do walki o ZP. Lewy albo Griezmann wydają się pewniakami do dużej roli w turnieju.

Szkoda, że sędzia nie gwizdnął ewidentnego karnego dla Liverpoolu gdzie Krychowiak przyblokował piłkę dłonią na wysokości kostki.

No cóż, szkoda że sędzia wypaczył wynik tego finału, ale piłkarze Liverpoolu sami są sobie winni, zostali w szatni.

Back