MMAteusz
Maximum FC Middleweight
No i te karne (przyznany i nieprzyznany) to taki liść w ryj wszystkim futbolowym "macierewiczom"... Jak jeszcze raz usłyszę "uefalona", to jedzie stockton slap...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
No i te karne (przyznany i nieprzyznany) to taki liść w ryj wszystkim futbolowym "macierewiczom"... Jak jeszcze raz usłyszę "uefalona", to jedzie stockton slap...
Kryzys jest, ale trzeba mimo wszystko trochę lepszych, niż oba madryciaki, żeby Barcę dogonić w lidze... Mówiłem Ci, żebyś całosezonowe gówno wypluł, bo że LM na straty, to czułem już przed meczem.zaraz bedziemy rozpaczac :/
gdyby nie lewy to chcialbym, zeby atletico wygraloKryzys jest, ale trzeba mimo wszystko trochę lepszych, niż oba madryciaki, żeby Barcę dogonić w lidze... Mówiłem Ci, żebyś całosezonowe gówno wypluł, bo że LM na straty, to czułem już przed meczem.
Teraz trzeba się przeprosić z demonami 2WŚ i mimo wszystko kibicować Bayernowi. Madryccy - wiadomo, a City też za chuja wspierać nie będę;)
Kurwa, @MMAteusz , myślisz, że jesteś śmieszny, zaśmiecając net milionową wersją tego samego mema? Barca została dziś wyruchana, jeśli ktoś wszystkie stykowe sytuacje odbierał jako druk na rzecz FCB, to tym bardziej powinien sam przed sobą przyznać, że karny był jak chuj.
Kontroluj emocje, lamusiechuj wam w dupe lamusy, to jest wlasnie ta roznica miedzy nami, jak real dostawal w pizde, to my sie nie smialismy

Olej ich... jak ostatni raz zdarzył się dłuższy okres dominacji Realu, to chłopaki w pieluchach pod szafę wchodzili ;)chuj wam w dupe lamusy, to jest wlasnie ta roznica miedzy nami, jak real dostawal w pizde, to my sie nie smialismy
dobra kurwa, zly jestem, co poradze :(Kontroluj emocje, lamusie
![]()
chuj wam w dupe lamusy, to jest wlasnie ta roznica miedzy nami, jak real dostawal w pizde, to my sie nie smialismy

To tak na przypomnienie, od czego zaczął się "wydrukowany" mecz ;)Kontroluj emocje, lamusie
![]()
tak, ale w bezposrednich meczach, nikt sie nie smial jak wolfsburg wygral 2:0, a jeszcze mowilem, ze real ich zgniecie w rewanzujak cię lubię, to teraz piszesz głupoty, podśmiechujki były zawsze w obie strony.
@Solaris teraz już na poważnie łap za długopis i książki i ostry trening przed maturą![]()
:D Prawda jest taka, ze teraz każdy się boi Atletico. Od Barcy aż po tych leszczy z Manchesteru.Hahaha, tard :D
Szkoda Barcy, chciałem El clasico wreszcie w finale. Mam nadzieje ze półfinał z każdym byle nie Atletico dla Realu.
Dobra gościu daj sobie spokój, bo jakbym chciał to mógłbym wyszukać 4-5 sytuacji na niekorzyść Chelsea z tego meczu.To tak na przypomnienie, od czego zaczął się "wydrukowany" mecz ;)
To lewus internetowy z Ciebie, bo ja Ci znajdę takowe, nawet jakbym nie chciał... Ale nie w temacie jesteś. Dokładnie tydzień temu tłumaczyłem Kacprowi, że ta akcja ustawiła tamten mecz:Dobra gościu daj sobie spokój, bo jakbym chciał to mógłbym wyszukać 4-5 sytuacji na niekorzyść Chelsea z tego meczu.