Piłka nożna

No i te karne (przyznany i nieprzyznany) to taki liść w ryj wszystkim futbolowym "macierewiczom"... Jak jeszcze raz usłyszę "uefalona", to jedzie stockton slap...
watch-out-we-got-a-bad-ass-over-here.jpg

zaraz bedziemy rozpaczac :/
Kryzys jest, ale trzeba mimo wszystko trochę lepszych, niż oba madryciaki, żeby Barcę dogonić w lidze... Mówiłem Ci, żebyś całosezonowe gówno wypluł, bo że LM na straty, to czułem już przed meczem.
Teraz trzeba się przeprosić z demonami 2WŚ i mimo wszystko kibicować Bayernowi. Madryccy - wiadomo, a City też za chuja wspierać nie będę;)

Kryzys jest, ale trzeba mimo wszystko trochę lepszych, niż oba madryciaki, żeby Barcę dogonić w lidze... Mówiłem Ci, żebyś całosezonowe gówno wypluł, bo że LM na straty, to czułem już przed meczem.
Teraz trzeba się przeprosić z demonami 2WŚ i mimo wszystko kibicować Bayernowi. Madryccy - wiadomo, a City też za chuja wspierać nie będę;)
gdyby nie lewy to chcialbym, zeby atletico wygralo

Atletico jedzie dalej!!!
W końcu mogę z pełną świadomością skorzystać z ostatniego krzyku mody
DCDCDCDCDCDCDC

chuj wam w dupe lamusy, to jest wlasnie ta roznica miedzy nami, jak real dostawal w pizde, to my sie nie smialismy

jak cię lubię, to teraz piszesz głupoty, podśmiechujki były zawsze w obie strony.

@Solaris teraz już na poważnie łap za długopis i książki i ostry trening przed maturą :wink:

jak cię lubię, to teraz piszesz głupoty, podśmiechujki były zawsze w obie strony.

@Solaris teraz już na poważnie łap za długopis i książki i ostry trening przed maturą :wink:
tak, ale w bezposrednich meczach, nikt sie nie smial jak wolfsburg wygral 2:0, a jeszcze mowilem, ze real ich zgniecie w rewanzu

Felipe Luis Kaśmirski!!!!
Simeone dokonał czegoś niemożliwego zamieniejąc leszczy bez obrony w jedną z 4 najmocniejszych drużyn na świecie.

Zanim Siemeone ich objął, Atletico miało wiele świetnych piłkarzy ofensywnych (m. in. Torresa, Aguero, Forlana, Simao, Maxi Rodrigueza) ale grali żenująco w obronie. Teraz są w stanie nie tracić bramki z najlepszymi w ofensywie drużynami na świecie. Już nie wspomnę, że tacy średniacy jak Kaśmirski, Juanfran, Gabi stali się pod okiem Diego piłkarzami klasy światowej.

Płaczę ze szczęścia.

Szkoda Barcy, chciałem El clasico wreszcie w finale. Mam nadzieje ze półfinał z każdym byle nie Atletico dla Realu.

To tak na przypomnienie, od czego zaczął się "wydrukowany" mecz ;)
Dobra gościu daj sobie spokój, bo jakbym chciał to mógłbym wyszukać 4-5 sytuacji na niekorzyść Chelsea z tego meczu.

Może za rok się uda, bo też bym sobie obejrzał RM-FCB w finale.

Niewygodny przeciwnik strasznie i za dużo ich meczy z Realem było ostatnio, ile mozna. Po cichu liczę na Bayern i kolejna konfrontacje z Pepem

Tak w ogóle widać obecnie w jakim dołku jest Messi - brak bramki czy asysty chyba już od 5 spotkań. Dzisiaj przebiegł tylko 7 km.

@Gaara nie przejmuj sie, jak Real kosił 23 mecze z samymi wygranymi to myślałem ze droga do niebios sie otwiera i bedzie tylko lepiej a potem totalna kaplica, kolejno Benitez na trenerce i tylko gorzej :P Chyba rozpieszczeni jako kibice troche jesteśmy, jak patrzę po kumplach co np Polska liga sie interesują i co musza przezywać :)

Dobra gościu daj sobie spokój, bo jakbym chciał to mógłbym wyszukać 4-5 sytuacji na niekorzyść Chelsea z tego meczu.
To lewus internetowy z Ciebie, bo ja Ci znajdę takowe, nawet jakbym nie chciał... Ale nie w temacie jesteś. Dokładnie tydzień temu tłumaczyłem Kacprowi, że ta akcja ustawiła tamten mecz:
a) jeśli uznasz, że karny=gol - to żadnej z niegwizdniętych sytuacji Chelsea by nie było później - inne continuum.
b) jeśli uznasz, że karny=/=gol, to co się prujesz o te 4 sytuacje (właściwie 3, bo "ręka" Eto'o tak w chuj naciągana była - znajdź gościa (normalnego), który lecąc do tyłu trzyma łapy przy ciele - stawiam piwo na zlocie)

Back