Piłka nożna

co Payet znowu wpierdolil :OO

Ma%C5%82pka-zachwycona.jpg

Tak wyglądałem po zobaczeniu tego trafienia. Minutę później nadal nie mogę zamknąć gęby :O

Liverpool ostatnimi czasy dość szybko wymienia piłkę krótkimi podaniami, w ładny sposób przemieszczając się pod pole karne przeciwnika. Na następny sezon sprowadzić lepszych wykonawców tych założeń i Lpool może walczyć o awans do LM z TOP 3. Zresztą, paradoksalnie to jeszcze w tym sezonie nic nie jest stracone, jeżeli The Reds by dzisiaj wygrali. Mają dwa meczy w plecy w stosunku do niektórych drużyn, więc mają do nadrobienia jeszcze 6 punktów.
Chociaż o wygraną dzisiaj będzie ciężko, Liverpoolczycy grają bardzo słabo w tym sezonie u siebie, a Spurs to zespół bardzo dobrze radzący sobie na wyjazdach. Do tego brakuje Firmino, którego nie ma nawet na ławce.

Najbardziej szkoda Ramosa, dekiel przez cały mecz mężnie walczył o czerwoną kartkę, a sędzia był nieugięty i kazał mu się męczyć przez 80 minut. Biedny Sergio, robił wszystko, żeby nie zagrać na CN, najpierw w Las Palmas, później na kadrze, już nawet na meczu miano pierwszego sabotażysty Realu na nic mu się nie zdało.

Myślałem, że się wyleczyłem z braku jakiejś większej spinki El Clasico, ale jednak nie. Dawniej nawet potrafiłem obejrzeć wszystkie spotkania Realu, a klasyków nie, a teraz oglądam je, ale zupełnie bez emocji. Wygrali - spoko, przegrali - trudno. Dla mnie te spotkania są dla mediów, o tytuł gra się z Las Palmas, Sevillą itp. Zwycięstwo cieszy, ale mistrzostwa to nie będzie. Zidane wygrał dziś dzięki jedności drużyny, czyli tym czym wygrywa Nawałka. Piłkarze chcieli wykopać Beniteza, bo nikt go nie chciał to nawet nie walczyli u siebie i w innych spotkaniach. Szkoda, że ta decyzja(ściągnięcie Beniteza) tak wpłynęła na piłkarzy. No, ale prezio postawił na swoim.

Nikt nie chce odejścia Carlo? To go zwalniam! Typowy Perez.

My tu gadu gadu, a w Anglii jakaś afera dopingowa z piłkarzami Arsenalu, Chelsea, Leicester się zapowiada.

Back