Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Gratulacje @Cloud dobrze broniłeś dzisiaj!
Strach pomyslec co by bylo gdyby nie zagral w tym meczu. Jak dla mnie tylko on, Piszczek i Krychowiak (no dobra, Glik tez) maja pojecie jak sie gra dzisiaj w pilke. Reszta byla tylko tlem. Maczynski na alibi (nie wiem skad ta asysta), Linetty - nawet go nie widzialem (co w reprze robi gracz najgorszej druzyny Ekstraklasy ?), Grosicki - praktycznie same zle decyzje w kluczowych momentach.Jak Lewy w każdym meczu będzie tak grał to Cristiano powinien się bać o Złotą Piłkę. Co ten chłopak potrafi zrobić dla drużyny to przechodzi ludzkie pojęcie
Ale ma małą twarzAdam Pazdan ksywka "kung-fu"
![]()

zgadzam sie ze wszystkim oprocz wawrzyniaka. ja nie widze powodow do narzekan po tym meczu, do 70 minuty cisnelismy ich jak cipeczki, irlandia zero akcji, bramka po karnym z dupy. krychowiak i lewy to jest level kosmosLewy, Piszczu, Wawrzu, Krycha, Fabian, Glik i Mąka dziś na szczególny plus. Dorobić porządne skrzydła i jest z czym jechać na EURO.
uuu Bana sie nie boimy. Tough ManAle ma małą twarz![]()

A co? Może na dużą?uuu Bana sie nie boimy. Tough Man![]()

, Mączynski harował, bałem się o Linettego bo sezon ma słaby, dziś nie był pierwszoplanowa postacią, miał przerwy że przez spory czas nie było go widać na boisku, ogólnie raczej wielkich rzeczy nie zawalił ale wielkiego zachwytu też nie, występ średni, Lewandowski klasa sama w sobie 
Pamiętam doskonale tamten mecz, sam bym go wtedy wyjebał na kopach z murawy.
Tak warte przypomnienia
w pełni podzielam opinię Krzyśka na temat euforii po wygranej Polaków.
o kurwa :D
Mamy to kurwa!