Prorok Izajasz
UFC Middleweight
Zero !!!Ile ma ten Messi goli na EURO?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Zero !!!Ile ma ten Messi goli na EURO?
Bramki dalej nie umie strzelić co to za napastnik mordo ??! Już nasz Adaś Buksa lepszy kot!!!Słaby ten Yamal.
![]()
Nie mają nic prócz stabilizacji, ja też się przejechałem.Mówiłem, że Chorwacja to niestety będzie równia pochyła? Ta Hiszpania chuja zagrała de facto, ale niestety Chorwaci nie mają nowego pokolenia na takim poziomie do jakiego nas przyzwyczaili
Byku, ale czemu nie piszesz w temacie który sam założyłeśCO KURWA
Polska dostała w dupę 9-2, a ty mówisz o delektowaniu się? To się delektuj, ruchając matoła...Gość od zvida czeka z konserwami na wojnę i koniec świata, a tu jeszcze Euro. Ja pierdolę, jak to możliwe. To jednak można być radosnym i szczęśliwym, delektując się futbolem na dobrym poziomie, czy trzeba mieć depresję, bo ktoś tak sobie zażyczył? Jebać takich matołów.
Nadal żyjesz w przeszłości. Dlatego tak cierpisz.Polska dostała w dupę 9-2, a ty mówisz o delektowaniu się? To się delektuj, ruchając matoła...![]()
Ja żyję tu i teraz. Jakbym żył w przeszłości, to Polska miałaby srebro czy tam wicemistrza.Nadal żyjesz w przeszłości. Dlatego tak cierpisz.
Jeśli jest prawdziwym Polakiem to raczej cieszy się że padło na Robercika , a nie na niegoLewemu żonę rucha ciapak. I mówisz że nie cierpisz? Ty przecież kurwa wyjesz w poduszkę co wieczór.
Ter Stegen będzie zapierdalał przez pół boiska?
![]()
Tzw. DNA ;)Żałoba w Barcelonie, teraz w każdym meczu spadnie im ilość przebiegniętych kilometrów o 20%, bo to część ich biegania to te do sędziego i około niego.
Żałoba w Barcelonie, teraz w każdym meczu spadnie im ilość przebiegniętych kilometrów o 20%, bo to część ich biegania to te do sędziego i około niego.
Chuja tam będą grać.U czerwonych też będą jakieś icki grały
Na tym etapie nie ma już słabych drużyn.Pary I rundy kwalifikacji Ligi Europy:
Botew Płowdiw (Bułgaria) - NK Maribor (Słowenia)S
IF Elfsborg (Szwecja) - Páfos FC (Cypr)
Paksi FC (Węgry) - Corvinul Hunedoara (Rumunia)
Sheriff Tiraspol (Mołdawia) - Zirə FK (Azerbejdżan)
Llapi Podujevë (Kosowo) - Wisła Kraków (Polska)
MFK Ružomberok (Słowacja) - Toboł Kustanaj (Kazachstan)
![]()
Wisła Kraków poznała pierwszego rywala w walce o Ligę Europy
Oficjalna strona TVP Sport. Lider oglądalności wśród kanałów sportowych w Polsce. Transmisje online, program TV, wideo, wyniki, relacje z najważniejszych sportowych wydarzeń.sport.tvp.pl