Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ja już od 20 lat się na to nabieram.Nie jesteś prawdziwym Polakiem.
To leży w naszej naturze żeby oglądać ten pokaz żenady i indolencji sportowej.
Nadzieja umiera ostatnia.
![]()
@HubiSSJ3 co Ty na to?Zawsze twierdziłem, że ze Szczęsnym na bramce to wystarczy w nią wycelować, kopnąć i będzie gol
View attachment 77356

Tak naprawdę to wraz z trenerem z kadrą powinno się pożegnać 90% archeologów, czyli naszych kopaczy. Jak ktoś nie chce zapierdalać i dać z siebie 100% za te barwy, to nie powinien mieć tu więcej wstępuJak dla mnie dwoma największymi symbolami upadku i desperacji naszej kadry jest Krycha od pierwszej minuty oraz wpuszczanie Grosika na murawę…
Nadziei na wpierdol na euro xDJakby powiedział Szpaku, 20 minut nadzieji
![]()
Żeby to było takie proste. My te kadrę przebudowujemy od 2018 roku i widać efekty.Tak naprawdę to wraz z trenerem z kadrą powinno się pożegnać 90% archeologów, czyli naszych kopaczy. Jak ktoś nie chce zapierdalać i dać z siebie 100% za te barwy, to nie powinien mieć tu więcej wstępu
Z całym szacunkiem: to wcale nie brzmi jak pomysł wszystkich dziennikarzy od 20 lat. Po prostu im się nie chce. Ja naprawdę kiedyś śmiałem się z Januszy, którzy pisali 'bo Lewy to Bayernie zarabia'. No ale kurwa, coś w tym jest.Tak naprawdę to wraz z trenerem z kadrą powinno się pożegnać 90% archeologów, czyli naszych kopaczy. Jak ktoś nie chce zapierdalać i dać z siebie 100% za te barwy, to nie powinien mieć tu więcej wstępu
polewasz tego ogóra czy w maczasz w sosiku?Dobra chuj zmieńmy temat ogórki kiszone + sriracha to zajebista zagrycha do wody
Kroje na plasterki, układam i polewam. Mega, polecam.polewasz tego ogóra czy w maczasz w sosiku?