zoom
UFC Middleweight
To chyba podobnie jak żabojadyTymczasem Węgry dwa zerko z Anglią i póki są na pierwszym miejscu, a brytole z widmem spadku![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To chyba podobnie jak żabojadyTymczasem Węgry dwa zerko z Anglią i póki są na pierwszym miejscu, a brytole z widmem spadku![]()
Tylko, że Anglikom zostały mecze z Włochami i Niemcami, a Francja jeszcze ma Austriaków i może ich pyknąć i przeskoczyć, a w grupie 3 zaryzykuję stwierdzenie, że Węgrzy już nie spadną.To chyba podobnie jak żabojady
Na bank nie Jagoda. Inny głos, ale nie oglądam na tvp sport.Kto tam z Borkiem dzisiaj komentuje bo brzmi jak ten kretyn Jagoda, ale on chyba w C+.
Kto tam z Borkiem dzisiaj komentuje bo brzmi jak ten kretyn Jagoda, ale on chyba w C+.
Na bank nie Jagoda. Inny głos, ale nie oglądam na tvp sport.
To chyba Janusz MichalikKto tam z Borkiem dzisiaj komentuje bo brzmi jak ten kretyn Jagoda, ale on chyba w C+.
Było, banTo chyba Janusz Michalik

Mateusz BorekCo to za dzban komentuje?![]()
BorekCo to za dzban komentuje?![]()
Co to za dzban komentuje?![]()
Mateusz BorekCo to za dzban komentuje?![]()
To chyba Janusz Michalika ten drugi?
To chyba Janusz Michalik

Widziałem go jakiś czas temu na kanale sportowym i tak myślałem, że to on. Szczerze mówiąc wcześniej o nim nie słyszałem.Tak, Michalik, 28 lat temu komentował MŚ 1994 jako lokalny ekspert TVP. On tam w Stanach chyba w futsalu grał. Jakieś dwa lata temu nagle znowu go wyciągnęli spod kamienia![]()
KaneJebane brytolskie pizdy![]()
az sprawdzilem sklady heheheNo wlasnie o to chodzi ze nie byloKontakt był, może nie full ale był![]()

Mordo musisz popracować nad spostrzegawczością i skupieniemNo wlasnie o to chodzi ze nie bylo![]()
Obserwuj cały czas lewą stopę Kane, zobaczysz że tam było dziubnięcie węgra.Usuneli, skurwesynyMordo musisz popracować nad spostrzegawczością i skupieniemObserwuj cały czas lewą stopę Kane, zobaczysz że tam było dziubnięcie węgra.