Piłka nożna

Kiedy większość klubów ledwo się trzyma nad powierzchnią wody to petrodolary się dalej wzmacniają (PSG,City,Chelsea).
Póki Al-Khelaifi będzie wzorem moralności płacącym UEFA miliardy za prawa do TV to nic się nie zmieni. To całe FFP jest kpina, ale w tym momencie chyba jeszcze większym problemem są podatki w Hiszpanii i póki tego nie zmienią piłka będzie pikować na łeb.

Ja mysle, ze Lukaku znowu sie zgubi w PL i Chelsea ponownie zostanie bez rasowego napadziora. Liczylem na Haalanda w tym sezonie w The Blues.

Messi Neymar Mbappe to nawet będzie ciekawe. Wolałbym PL , ale te trio też będzie ciekawe , do tego Ramos i Icardi który nie gra w reprze bo podobno Messi nie może mu wybaczyć odbicia żony koledze .

Wiele smaczków pozasportowych tam jest.

Last edited:
4B238790-0264-47E1-91EB-6A3EEE4CD2F0.jpeg

Messi Neymar Mbappe to nawet będzie ciekawe. Wolałbym PL , ale te trio też będzie ciekawe , do tego Ramos i Icardi który nie gra w reprze bo podobno Messi nie może mu wybaczyć odbicia żony koledze .

Wiele smaczków pozasportowych tam jest.
Icardi nie grał bo był chujowy, rozwiązałem twoją pudelkową sensację.

Z ci
Icardi nie grał bo był chujowy, rozwiązałem twoją pudelkową sensację.

Przeciez to żadna plota. Oni nawet Higuaiem już grubo past prime się ratowali, a on nawet powołań nie dostawał nikt nie powie mi ,że Icardi nie ma papierów na rezerwowego choćby w ARG. Tam poszło o odbicie , gdzie wielu graczom to się nie spodobało

FC Barcelonie zacząłem kibicować w tym samym roku co debiut Messiego 2004r. Wiadomo, było, że w końcu do tego dojdzie, ale szkoda, że w takich okolicznościach, bez możliwości pożegnania Leo w oficjalnym meczu przy pełnych trybunach.
1628420157708.png

Najlepiej zarabiający po odejściu Leo:
1. Griezmann - 36 mln €
2. Coutinho - 24 mln €
3. Busquets - 18 mln €
4. Dembélé - 18 mln €
5. Frenkie de Jong – 14 mln €
6. Pjanic, Umtiti – 12 mln €

Teraz statystyki 20/21
Griezmann 51meczów/20goli/13asyst/3903minut
Coutinho 14m/3g/2a/792`
Busquets 50m/0/5a/3518`