Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Borek też nie będzie pisał już felietonów. Jakąś kosę mają chyba z Kołodziejczykiem. Pol już potwierdził na TT, że idzie w patostreamy.Oficjalnie: Rudzki w 2020 odchodzi z Przeglądu Sportowego, Stanowski już też nie będzie dla nich pisał.
Nieoficjalnie: Również Pol ma odejść z PS.
Ciężkie czasy dla tej gazety, odchodzi naczelny i najbardziej popularny dziennikarz. Prawdopodobnie przejdą do Weszło.
Ponoć Icardi w PSG, Boateng ma iść na wypożyczenie do Juve.
Pol ma świetny kontakt z fanami sportu poprzez swoje kanały na YT i tt. Wydaje się że mocniej on wpływa na sprzedaż gazety niż gazeta ja jego popularność. Jeżeli nie potrzebuje hajsu z redakcji to może kłaść na to jajca.Borek też nie będzie pisał już felietonów. Jakąś kosę mają chyba z Kołodziejczykiem. Pol już potwierdził na TT, że idzie w patostreamy.
Przez ostatnie miesiące jego kanał u mnie chyba no. 1 jeśli chodzi o kolejność oglądania/słuchania. Zaraża entuzjazmem i pozytywną energią. Natomiast Prawda Futbolu jakoś mnie ostatnio odrzuca, Kołtoń chyba obrósł w piórka bardziej i ciężej się go słucha.Pol ma świetny kontakt z fanami sportu poprzez swoje kanały na YT i tt. Wydaje się że mocniej on wpływa na sprzedaż gazety niż gazeta ja jego popularność. Jeżeli nie potrzebuje hajsu z redakcji to może kłaść na to jajca.
My gramy w tym meczu o trzy punkty wogole ?
A na chuj im 3 punkty? Przed nami mecze z Macedonia i Łotwą. Będzie dobrzeMy gramy w tym meczu o trzy punkty wogole ?
Kuba długo pograł, 19 minut.
W 4 meczach 12 pkt. W następnych dwóch 1. Kozacy