Tar-Ellendil
Vale Tudo Championship
Chodziło mi o tego trenera co wchodzi na boisko i kreuje wszystkie sytuacje bramkowe.Na brak mózgu, ta kontuzja już trwa od dłuższego czasu.
A Valverde z Dembele powinni się pakować póki okno otwarte.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Chodziło mi o tego trenera co wchodzi na boisko i kreuje wszystkie sytuacje bramkowe.Na brak mózgu, ta kontuzja już trwa od dłuższego czasu.
Asysty palce lizać. Wystarczyło dołożyć nogi...Ceballos już zaczął pokazywać na co go stać, pierwszy mecz i już dwie asysty. Ehh Zizou Zizou Ty chuju.
Jest porażka i to taka maksymalna.
W Barcelonie kontuzjowani:
- Messi,
- Suarez,
- Dembele.
Z ataku został sam jedyny Griezmann. Nie ma nikogo więcej. Kto teraz zagra na skrzydłach? Alba z Semedo? Albo pomocnicy xdd
Ja jestem zdrowy. Mogę w weekend zagrać mecza. Domofonem niech dzwonią albo jak otwarte okno to można krzyknąć to zejdę.Jest porażka i to taka maksymalna.
W Barcelonie kontuzjowani:
- Messi,
- Suarez,
- Dembele.
Z ataku został sam jedyny Griezmann. Nie ma nikogo więcej. Kto teraz zagra na skrzydłach? Alba z Semedo? Albo pomocnicy xdd
Ta fujarka l4 skombinował.
DokładnieOn też kontuzjowany
Teraz upały, a kobieciny nie stać na klimę.
No witam miłą panią. Już czeka rozebrana? To ja też! *fsit* *fsit* I sru na całego! Hopla!
Ta, a wiesz ile kuponów ujebali swoją grą!? Kurwy jebane w ManchesteruManchester United przegrali na własnym stadionie 1-2 z Crystale Palace
I to jaką!Kurwa, Sławek Peszko strzelił dzisiaj bramkę
Kto gra na obecny MU?Ta, a wiesz ile kuponów ujebali swoją grą!? Kurwy jebane w Manchesteru