Perfumy męskie

Też czegoś szukam, ktoś poleci jakis dojebany zapach? Wczoraj mi łaski robiły ankietę, skończyło się na jebiacych serem palcach i głównem z odbytu
1000007439.png

Zapach prawdziwego faceta.

Co prawda nic chodzi o męskie perfumy ale głównym problemem dla mnie jest jak nie kupić podróbki. Czy ktoś z Was może mi pomóc z zakupem Dior Jadore? Chodzi o rozpoznanie oryginału bądź też wskazanie sklepu internetowego bądź stacjonarnego gdzie to badziewie kupić. Jestem kompletnie zielony w temacie. Obawiam się że znakomita większość wyników wyszukiwania to podróbki i to niezależnie od ceny.
Deloox - ostatnio zamawiam praktycznie tylko stamtąd. Nie mam żadnych wątpliwości co do oryginalności produktów, dodatkowo jeden z tańszych sklepów internetowych.

Przypomniała mi się taka stronka, gdzie można było sobie szukać perfum według nut, które nas interesują

Jak brałem z notino Hugo Bossa Bottled, to strasznie mnie rozczarowała trwałość tego zapachu. Teraz chyba jest z tym większy problem, bo zmienili coś w składach? Zdaję się, że te arabskie właśnie są trwalsze, bo oni robią dalej swoje.

Przypomniała mi się taka stronka, gdzie można było sobie szukać perfum według nut, które nas interesują

Jak brałem z notino Hugo Bossa Bottled, to strasznie mnie rozczarowała trwałość tego zapachu. Teraz chyba jest z tym większy problem, bo zmienili coś w składach? Zdaję się, że te arabskie właśnie są trwalsze, bo oni robią dalej swoje.
Ogólnie tak, w konkretnych przypadkach może być inaczej, ale krótko mówiąc europejskie perfumy straciły trwałość.

Ja kupuję takie, które długo trzymają i moja półka jest coraz gorzej zaopatrzona z tego powodu, a arabskie jeszcze mam nie testowane...

The Offspring, Papa Roach, The Rasmus na Lost Festival w Tauron Arenie 16.06.

Cena mniejsza niż za SOAD na Studni. :lesnarhappy:

Znalazłem w końcu temat.
Perfumy.pl to legitna strona, czy można się spodziewać podróbek, albo w ogóle nie wysłania towaru?

Widzę, że mają tam wersję tester i nirmalną. Różnica jakieś 60zł.
Niby ten tester na taki sam skład, ale był przeznaczony do sklepów jako tester. Zapewniają, że nie otwierany.
Więc w czym różnica?

View attachment 129935
Zapach prawdziwego faceta.
Miałem nieraz i powiem wprost że niemożliwe jest dostać to czym raczyli się psikać Nasi starzy. Jak mój stary po kąpieli zapodał brutalem to cały dom trzeba było wietrzyć a w nosie kręciło mnie pół dnia jak wszedłem do łazienki. Długo szukałem i próbowałem dorwać legitnego brutala ale nie ma na to już żadnych nawet najmniejszych szans

Back