Autovidol
WSOF Heavyweight
Też czegoś szukam, ktoś poleci jakis dojebany zapach? Wczoraj mi łaski robiły ankietę, skończyło się na jebiacych serem palcach i głównem z odbytu
Zapach prawdziwego faceta.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Też czegoś szukam, ktoś poleci jakis dojebany zapach? Wczoraj mi łaski robiły ankietę, skończyło się na jebiacych serem palcach i głównem z odbytu
Deloox - ostatnio zamawiam praktycznie tylko stamtąd. Nie mam żadnych wątpliwości co do oryginalności produktów, dodatkowo jeden z tańszych sklepów internetowych.Co prawda nic chodzi o męskie perfumy ale głównym problemem dla mnie jest jak nie kupić podróbki. Czy ktoś z Was może mi pomóc z zakupem Dior Jadore? Chodzi o rozpoznanie oryginału bądź też wskazanie sklepu internetowego bądź stacjonarnego gdzie to badziewie kupić. Jestem kompletnie zielony w temacie. Obawiam się że znakomita większość wyników wyszukiwania to podróbki i to niezależnie od ceny.
Ogólnie tak, w konkretnych przypadkach może być inaczej, ale krótko mówiąc europejskie perfumy straciły trwałość.Przypomniała mi się taka stronka, gdzie można było sobie szukać perfum według nut, które nas interesują
Jak brałem z notino Hugo Bossa Bottled, to strasznie mnie rozczarowała trwałość tego zapachu. Teraz chyba jest z tym większy problem, bo zmienili coś w składach? Zdaję się, że te arabskie właśnie są trwalsze, bo oni robią dalej swoje.
Jak mam być szczery, to mojej zdecydowanie bardziej podoba się zwykła wersja od Le Parfum.elegancko, a ja sobie taki prezent bez okazji zrobiłem, w środę paczka doszła, 100ml flakon
View attachment 129855
To któregoś z nas okłamujeJak mam być szczery, to mojej zdecydowanie bardziej podoba się zwykła wersja od Le Parfum.

Uśmiałem się w opór...

The Offspring, Papa Roach, The Rasmus na Lost Festival w Tauron Arenie 16.06.
Cena mniejsza niż za SOAD na Studni.
Dostaniesz w brzydkim opakowaniu i bez korka (zatyczki o ile taka w danym produkcie być powinna)Więc w czym różnica?

A to jebać.Dostaniesz w brzydkim opakowaniu i bez korka (zatyczki o ile taka w danym produkcie być powinna)![]()
Miałem nieraz i powiem wprost że niemożliwe jest dostać to czym raczyli się psikać Nasi starzy. Jak mój stary po kąpieli zapodał brutalem to cały dom trzeba było wietrzyć a w nosie kręciło mnie pół dnia jak wszedłem do łazienki. Długo szukałem i próbowałem dorwać legitnego brutala ale nie ma na to już żadnych nawet najmniejszych szansView attachment 129935
Zapach prawdziwego faceta.
Jak mój stary się ż
w nosie kręciło mnie pół dnia jak wszedłem do łazienki
zapodał brutalem to cały dom trzeba było wietrzyć
Brutal N°2Mordo, boję się że to nie był brutal w formie perfumy który tak Cię kręcił w nosie po wejściu do łazienki i waliło tak że dom było trzeba wietrzyć :)