Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Miałem go, dobry jest ;)![]()
Dolce & Gabbana The One for Men - The One dla mężczyzn | notino.pl
Zapach Dolce & Gabanna One for Men został wprowadzony na rynek w 2008 roku, po tym, jak jego damski odpowiednik osiągnął wielki sukces.www.notino.pl
Jaki budżet i jaki rodzaj zapachu? Ciężki, świeży, na co dzień czy na specjalne okazje? Męski, unisex, damski?Panowie, polecacie coś ciekawego? Prezent na święta potrzebuje i może są tu jacyś eksperci od perfumerii.
ps. dobry też temat do tego aby dodawać jakieś fajne co przetestujecie :)
Unisex, ale bardziej pod męski. Przede wszystkim trwały i ma być go czuć na odległość :) budżet do 200Jaki budżet i jaki rodzaj zapachu? Ciężki, świeży, na co dzień czy na specjalne okazje? Męski, unisex, damski?
Prada Amber Pour Homme - zapach w lekko oldschoolowy klimacie, pachnie jak drogie, ekskluzywne mydło. Połączenie świeżości ze słodkością. Im dłużej na skórze tym bardziej męskie się staję. Trwałość i projekcja bardzo dobre. Osobiście jeden z moich ulubieńców, często noszę, bo pasują do każdej okazji. Jedyne co to kiedyś usłyszałem, że pachne jak dziad, ale wyjebane w hejterów.Unisex, ale bardziej pod męski. Przede wszystkim trwały i ma być go czuć na odległość :) budżet do 200
Ale chcesz coś do picia, czy dla zapachu? Do picia już w Rossmannie znajdzisz coś sensownego. Nie przepłacaj za jakiegoś Armaniego czy Dolce, bo to wszystko smakuje podobnie.Panowie, polecacie coś ciekawego? Prezent na święta potrzebuje i może są tu jacyś eksperci od perfumerii.
ps. dobry też temat do tego aby dodawać jakieś fajne co przetestujecie :)
Paskudna wetiweria, kiedyś to miałem i wyrzuciłem.Polecam wodę toaletową Malizia Uomo. Kobiety gubią majtki.
Perfumy od pedała dla pedałów, bierz śmiało
testowal ktos znawcy perfum?
nie wiedzialem ze jest pedalem.Perfumy od pedała dla pedałów, bierz śmiało![]()
Poprawiłem, teraz możesz kupić śmiałonie wiedzialem ze jestem pedalem.
chyba ty, atencyjny szoniePoprawiłem, teraz możesz kupić śmiało![]()
Zapach genialny, jednak po reformulacji dno jeśli chodzi o trwałość w tej cenie.
Ten kretyn robi się coraz bardziej rybi.chyba ty, atencyjny szonie![]()
Miałem kiedyś próbkę jakiegoś Forda Nord albo coś takiego i właśnie podobnieZapach genialny, jednak po reformulacji dno jeśli chodzi o trwałość w tej cenie.
Ten kretyn robi się coraz bardziej rybi.
No wcześniej to był sztosik. Z 5 lat to były główne perfumy na okres jesień-zima. Na cieplejsze dni lub do biura od TF można też przetestować to:Miałem kiedyś próbkę jakiegoś Forda Nord albo coś takiego i właśnie podobnie
Zapach mega ale ulatniał się po godzinie
Ford gówno wort
Notino.pl to legitne perfumy sporo taniej.Polecicie jakas sprawdzona stronke z dobrymi pachnacymi dlugo podrobkami? Jest tego od chuja i nie wiadomo co dobre a co pedal.