Perfumy męskie

O! Tu jest ten temat!
Chciałem ogłosić rozwiązanie problemu z antyperspirantem, żona mi kupiła pięknie pachnący Nordic Water z tych ich małych gazetek i znowu mogę się nie myć przez kilka dni :conorsalute:

552ae671bfba3_o_medium.jpg

-40% na perfumy – tylko do wyczerpania zapasów❗
thebalance.pl

To ostatnia szansa, by złapać nasze zapachy w obecnej odsłonie, bo… szykuje się prawdziwa rewolucja!
Nowe flakony, nowy design, nowe esencje – i to jakie! Przywieźliśmy ze sobą ogrom inspiracji z Emiratów i Arabii Saudyjskiej. Tamtejsze nuty zapachowe są jak sztuka zamknięta w szkle – intensywne, zmysłowe, niepowtarzalne.

Nowa kolekcja perfum pojawi się dopiero na przełomie października i listopada. A póki co – łapcie perełki z obecnej linii w wyjątkowej cenie.

-40% do ostatniej sztuki.
Potem znów będzie pięknie, ale zupełnie inaczej.

XD

Intrygujący zapach. Popsikalem się dzisiaj na lotnisku trzema różnymi perfumami, a czuję tylko ten jeden. Jak będzie jakaś promka to z pewnością się skuszę.
zamówiłem kilka różnych próbek perfum Armani, D&G, JPG, Dior
Co tu dużo pisać, JPG mistrz
:antonio:

Pamiętam jaką robotę robiło kiedyś paco rabbane XS. Koszulki po praniu jeszcze pachniały. Ehhh teraz o takiej trwałości można pomarzyć.

Pamiętam jaką robotę robiło kiedyś paco rabbane XS. Koszulki po praniu jeszcze pachniały. Ehhh teraz o takiej trwałości można pomarzyć.

Krizia Uomo :antonio:

Mój stary dostał od mamy tę perfumę 15 lat temu, jeszcze ma pół flakonu, nic tam nie zjełczało, nie zjebało, a wystarczą 2-3 psiknięcia i pachniesz mega. I trwałość taka, że 3 dni później nadal czujesz na koszulce jak na nią popsikasz.

Ja chyba ogólnie mam jakieś dziwne przyzwyczajenia, ale ostatnio zacząłem testować te wszystkie krafty, araby etc. i jakby nie było to najlepiej mi pachną klasyki typu Aqua di Gio.

Krizia Uomo :antonio:

Mój stary dostał od mamy tę perfumę 15 lat temu, jeszcze ma pół flakonu, nic tam nie zjełczało, nie zjebało, a wystarczą 2-3 psiknięcia i pachniesz mega. I trwałość taka, że 3 dni później nadal czujesz na koszulce jak na nią popsikasz.

Ja chyba ogólnie mam jakieś dziwne przyzwyczajenia, ale ostatnio zacząłem testować te wszystkie krafty, araby etc. i jakby nie było to najlepiej mi pachną klasyki typu Aqua di Gio.
Aqua di Gio był na drugą randkę…

Są jeszcze takie perfumy, choć rzadko. Koszulki potrafią pachnieć arabskimi wynalazkami, a ponadto dobrze działa Encre Noire od Lalique, choc to specyficzny zapach i młodym nie podejdzie - inna sprawa, że zapach po godzinie czy dwóch zmienia się i wjeżdża drzewo :neildegrassewhoa:

Back