Drzewo
UFC Heavyweight
Nie kupuj, zostawia taki dziwny posmak w gardle
probowal ktos?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Nie kupuj, zostawia taki dziwny posmak w gardle
probowal ktos?

bo to nie jest do psikania do gardla albo w kieszonkowa cipkeNie kupuj, zostawia taki dziwny posmak w gardle![]()

To co ty stosujesz do dezynfekcji sztucznych cipek?bo to nie jest do psikania do gardla albo w kieszonkowa cipke![]()

To co ty stosujesz do dezynfekcji sztucznych cipek?![]()

Ale to temat o perfumach, nie antyperspirantachO! Tu jest ten temat!
Chciałem ogłosić rozwiązanie problemu z antyperspirantem, żona mi kupiła pięknie pachnący Nordic Water z tych ich małych gazetek i znowu mogę się nie myć przez kilka dni![]()

Mowisz że żan Pol tak działa na kobiety? Trzeba rozważyć zakup

Bugo Hoss pan oryginalne pan
MadmuażelBugo Hoss pan oryginalne pan
za tanie, Panie!I kurwa akurat jak byłem to nie mieli testera, wypsikane wszystkie

Jebie to niemiłosiernie jak wszystkie JPG

Baby jak ogłuszone, to i łatwiej na chatę zaciągnąćJebie to niemiłosiernie jak wszystkie JPG![]()

Tym gumowym to dopiero musi klej puszczać...Baby jak ogłuszone, to i łatwiej na chatę zaciągnąć![]()

Chemia z chemią to złe połączenie, jeszcze tego nie wiesz?Tym gumowym to dopiero musi klej puszczać...![]()

Intrygujący zapach. Popsikalem się dzisiaj na lotnisku trzema różnymi perfumami, a czuję tylko ten jeden. Jak będzie jakaś promka to z pewnością się skuszę.
zamówiłem kilka różnych próbek perfum Armani, D&G, JPG, DiorIntrygujący zapach. Popsikalem się dzisiaj na lotnisku trzema różnymi perfumami, a czuję tylko ten jeden. Jak będzie jakaś promka to z pewnością się skuszę.

La Beau piękny. Ciekaw jestem Paradise Garden.zamówiłem kilka różnych próbek perfum Armani, D&G, JPG, Dior
Co tu dużo pisać, JPG mistrz
![]()
Pamiętam jaką robotę robiło kiedyś paco rabbane XS. Koszulki po praniu jeszcze pachniały. Ehhh teraz o takiej trwałości można pomarzyć.

Aqua di Gio był na drugą randkę…Krizia Uomo
Mój stary dostał od mamy tę perfumę 15 lat temu, jeszcze ma pół flakonu, nic tam nie zjełczało, nie zjebało, a wystarczą 2-3 psiknięcia i pachniesz mega. I trwałość taka, że 3 dni później nadal czujesz na koszulce jak na nią popsikasz.
Ja chyba ogólnie mam jakieś dziwne przyzwyczajenia, ale ostatnio zacząłem testować te wszystkie krafty, araby etc. i jakby nie było to najlepiej mi pachną klasyki typu Aqua di Gio.
Są jeszcze takie perfumy, choć rzadko. Koszulki potrafią pachnieć arabskimi wynalazkami, a ponadto dobrze działa Encre Noire od Lalique, choc to specyficzny zapach i młodym nie podejdzie - inna sprawa, że zapach po godzinie czy dwóch zmienia się i wjeżdża drzewoPamiętam jaką robotę robiło kiedyś paco rabbane XS. Koszulki po praniu jeszcze pachniały. Ehhh teraz o takiej trwałości można pomarzyć.