Roshi
Roshi
szanuje a ty swoja szanujesz?Szanuj mordę kolego !!!

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
szanuje a ty swoja szanujesz?Szanuj mordę kolego !!!

A Ty która partie popierasz Krecik?Podobno gdzieś ze Śląska.
Nie znam jej kompetencji w tym temacie, ale skoro uczepiłem się swego czasu Cichego, to o niej mam takie same zdanie.
Konfederacja z takimi hasłami wielkimi na plakacie, a chwytają gówno z każdej niziny społecznej prawdopodobnie bardziej po prawej stronie, byle tylko tymi ludźmi zdobyć kilka głosów, efekt jest całkowicie odwrotny
@klocuniek
Jak tam po wyborach, przychylasz się wreszcie do mojej opinii że konfederacja to partia mentalnych przedszkolaków i nie byliby w stanie rządzić nawet swoją gminą, a co dopiero państwem ? :)
Fringe. Fajny serial, btw kiedyś był o tym tytule. Coś chcieli przekazać...figger, tylko że akurat tam literówka się wdarła

KoroneA Ty która partie popierasz Krecik?

Czyli jednak KonfaKorone

Niee, jaja sobie robie.Czyli jednak Konfa![]()
Niee, jaja sobie robie.

Zoba zdjęcia

trzecie zdjecie.Wolałbym fotkę w stringach zobaczyć ale też jest zajebiście![]()

No widziałemtrzecie zdjecie.![]()

Nie obrażaj Pan dobre? Ja biały Polak z krwi i kości.Czarnuchu...![]()

Chodzilo mi o krecika... przecież jest czarnyNie obrażaj Pan dobre? Ja biały Polak z krwi i kości.![]()

Biały, ale mam czarna duszę.Chodzilo mi o krecika... przecież jest czarny![]()
Carny, ale mam bialy brzuch

A tak tak, wiadomo ocbChodzilo mi o krecika... przecież jest czarny![]()

Zakładaj fanklubSzerokie usta, trochę jak gremlin, dobre żeby połknąć w całości…![]()
Jesteście chętni?
Jesteście chętni?
Jesteście chętni?

a moze wspolne treningi BJJ? Ciezko jest poskrecac Żółwia... Zapraszam![]()
a moze wspolne treningi BJ?

Kolor się nie zgadza

Jesteście chętni?