Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ale laska
wędka, spławik,stajesz vis-a-vis niej i zaczynasz prawić.Mówisz: Hi, Hi, mam hajs, hajs,daj daj sie poderwać, ajjj

Nigdy nie słuchałes za dzieciaka prawdziwego gangsta rapu Mezo?
Nie, ascetoholix słuchałem.Nigdy nie słuchałes za dzieciaka prawdziwego gangsta rapu Mezo?
Hej suczki... nanana...Nie, ascetoholix słuchałem.
To z ekstradyski?
Z czego?To z ekstradyski?
Z piosenki meza. Skąd ten twój cytat?Z czego?
Mezo - AnieleZ piosenki meza. Skąd ten twój cytat?
Z piosenki meza. Skąd ten twój cytat?
To znam akurat, ale tak jak znam teksty z całej płyty tps'a, tak ten meza niestety wypadł mi z głowy a prócz anioła to słyszałem chyba tylko ekstradyskeMezo - Aniele

Lubi od zakrystii, co więcej ci trzeba?Fajna laseczka !! Ciekawe czy zna języki ?? Czyta Dostojewskiego no i czy lubi wino ?! Oto są pytania !!!
Oprócz błękitnego nieba...Nic więcej nie potrzeba
![]()
Why ??! Belfast piękne miasto i najlepsze puby na świecie !!! Tylko jeden minus to chyba najbrzydsze kobiety na świecie !! Nawet 7 Ginesuf tego nie zmienia !!Pierwsze sparingi i wdrażanie mogły być w Belfaście
Fajna laseczka !! Ciekawe czy zna języki ??
Pierwsze sparingi i wdrażanie mogły być w Belfaście

To szacun bo ajrolski język to jest kurwa dramat !!! Gorszy niż skałzerski nad rzeką Mersey !!Masz odpowiedź.
![]()
To szacun bo ajrolski język to jest kurwa dramat !!! Gorszy niż skałzerski nad rzeką Mersey !!

Wiem przecież ! Aż tak kurwa głupi nie jestem jak o mnie myślisz !!! Tak se chciałem wyrazić opinie na temat lingwistyki w UK !!!Kolego, widać że nie jesteś w temacie.
Niezupełnie o takie skille językowe chodzi.
![]()
Wiem przecież ! Aż tak kurwa głupi nie jestem jak o mnie myślisz !!! Tak se chciałem wyrazić opinie na temat lingwistyki w UK !!!
zlamane serduszko boli okrutnie....Pierwsze sparingi i wdrażanie mogły być w Belfaście

Bez kit, kilka lat już się ciągnie, że wybrała murzynazlamane serduszko boli okrutnie....![]()