Miskatonic
Vale Tudo Championship
Jeszcze by Cię zamieniła w prawdziwego mężczyznę!!!Przy całej mojej pogardzie dla Konfy i Zajączkowskiej to muszę przyznać, że dobra z niej dupa i moim zdaniem Klimek wypada przy niej blado.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Jeszcze by Cię zamieniła w prawdziwego mężczyznę!!!Przy całej mojej pogardzie dla Konfy i Zajączkowskiej to muszę przyznać, że dobra z niej dupa i moim zdaniem Klimek wypada przy niej blado.

Ale czemu?Żeby się na onlyfansie nie skończyło.
Taka wykształcona, władająca tyloma językamiBrzmi to dość desperacko.
(tylko przy angielskim, to powinna być chyba flaga UK a nie USA
) młoda, a już doświadczona...
Czy ten Putin jest teraz z tobą w pokoju?KSW zawiodło? Pan Putin przestał sypać rubelkami?
No, dość dość desperacko...
Tyle że Paula lubi mężczyzn prawdziwych, a Cichy się bić nie potrafi.View attachment 104616
Dobre combo. Na tyle poziomach.
Stanowski pewnie też. Dziwny zwrot.Tyle że Paula lubi mężczyzn prawdziwych, a Cichy się bić nie potrafi.
Ani jeden ani drugi nie jest bad boyem, a Cichy raczej składa stanoskiego, a to świadczy o tym że oboje są wybitnymi pipami.Stanowski pewnie też. Dziwny zwrot.
Tylko DD Reporter.Ani jeden ani drugi nie jest bad boyem, a Cichy raczej składa stanoskiego, a to świadczy o tym że oboje są wybitnymi pipami.
Paula nawet nie splunie na takich gości.
Ten któremu Materla pierdział na twarz w miszczu?Tylko DD Reporter.
Nie, wtedy to był jeszcze borowikTen któremu Materla pierdział na twarz w miszczu?
Za lekcje francuskiegoZe dwie stówy za godzinę bym dał pewnie ale musi być dyskretna..
, angielskiego czy niemieckiego
to trochę sporo jednak.Tylko francuz wchodzi w grę.. ale jak sobie uświadomiłem, że po murzynie to w sumie olewam, obsranym badylem bym nie dotknął:)Za lekcje francuskiego, angielskiego czy niemieckiego
to trochę sporo jednak.
Murzyn też człowiek morda!!Tylko francuz wchodzi w grę.. ale jak sobie uświadomiłem, że po murzynie to w sumie olewam, obsranym badylem bym nie dotknął:)
Murzyn też człowiek morda!!

Zawsze z mało. Poza tym, czy Ty masz świadomość liczb?Zatrudniłbym Paule, ale ciekawe ile chce kasy
Michał Cichy też poszedł w politykę szanuj prawilnego konfederatę. Dziennikarzuje, daje w mordę i politykuje pełen pakiet. Ostatnio u niego na kanale prawie same wywiady z konfederatami xDAni jeden ani drugi nie jest bad boyem, a Cichy raczej składa stanoskiego, a to świadczy o tym że oboje są wybitnymi pipami.
Paula nawet nie splunie na takich gości.
Sposób, w jaki się ślinił do Zajączkowskiej był tak żenujący. Psychofan.Michał Cichy też poszedł w politykę szanuj prawilnego konfederatę. Dziennikarzuje, daje w mordę i politykuje pełen pakiet. Ostatnio u niego na kanale prawie same wywiady z konfederatami xD
Pewnie jakby dostał propozycję bycia rzecznikiem prasowym, to by przyjął, bo się nadaje. Chociaż Paula Klimek lepszy kandydat, bo wyborcy patrzą na urodę nie da się ukryć.