Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Jest jakiś skejt może na liście? Nie wiem komu głos oddać
Rozwiń temat?Jak bawiła się z murzynami
Rozwijam: w języku polskim, słowo "Murzyn" piszemy wielką literąRozwiń temat?
ze względu na szacunek za te podboje sercoweRozwijam: w języku polskim, słowo "Murzyn" piszemy wielką literą![]()
Chyba Cię pojebało Andrzeju.Rozwijam: w języku polskim, słowo "Murzyn" piszemy wielką literą![]()
Jesteś z nami od KSW20, a słynnego tematu nie kojarzysz?Rozwiń temat?
Jak widać nie. Nie siedzę cały czas na forum.Jesteś z nami od KSW20, a słynnego tematu nie kojarzysz?![]()
Tak jak każde inne imię zwierzaka: Azor, Mruczek, Reksio, Murzyn.Rozwijam: w języku polskim, słowo "Murzyn" piszemy wielką literą![]()
Podpisanie niekorzystnych umów i uzależnienie od rosyjskiego gazu, OFE, wysokie bezrobocie czego efektem byla masowa emigracja z Polski w latach +- 2009, z ostatnich to np sabotowanie budowy cpk i węzłów kolejowych z tym związanych.XD
Daj przykłady na to rozpierdalanie, pośmiejemy się.
A konfederatów z ich katozamordyzmem, antyunijnością, ciągotami do Putina oraz pomysłami prosto z Uniwersytetu Chłopskiego Rozumu imienia Dzikiego Trenera trzeba trzymać jak najdalej od decydowania o kimkolwiek i czymkolwiek.
Jebany jaki wyposzczony...Biere Magdę, lubię kluski
Ale można domniemuwać, że coś miał większe niż ajkju, co nie Paulina?niski iloraz inteligencji wspominanego osobnika.
Nic nie zrobił dobrze właśnie o to chodzi i gratyfikacja była ciepła posadka od angeli za kolosalne siano...Podpisanie niekorzystnych umów i uzależnienie od rosyjskiego gazu, OFE, wysokie bezrobocie czego efektem byla masowa emigracja z Polski w latach +- 2009, z ostatnich to np sabotowanie budowy cpk i węzłów kolejowych z tym związanych.
Daj dla odmiany jakieś przykłady co tusk zrobił dobrze dla Polski, pośmiejemy się
To jak? Wyprowadzi mnie ktoś z niewiedzy?Jesteś z nami od KSW20, a słynnego tematu nie kojarzysz?![]()
To jak? Wyprowadzi mnie ktoś z niewiedzy?
Myslalem ze sie zabarwiły czymś.Nie ważne jakie ważne jak robią.
![]()
Byle nie robiły na czarnoNie ważne jakie ważne jak robią.
![]()
Czarny tez czlowiek?Cos czarne ma te usta
Nie.Czarny tez czlowiek?![]()
Zawsze może być gorzej czyt. LewicaGłosować na Konfederację![]()