MØИSTEЯ
Specjalny pas
?ja pierdole monster, powiedz matuli, zeby cie czytac nauczyla![]()
Nikt nie napisał Borowika i tej z Ankosu? why

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
?ja pierdole monster, powiedz matuli, zeby cie czytac nauczyla![]()

Nawet nie próbuję tego robić. Teraz tylko myślę, że wówczas powinienem dodać spoiler, bo sporo osób nie zrozumiało komiksu.ty juz sie nie wykrecisz teraz![]()
Słabo u Ciebie z tymi lajkami. Na tej stronie nie widzę nawet jednego twojego lajka. Daleko Ci do mnieTo chyba 1 temat gdzie dałem tyle lajków na raz.....
Znaczy... Beka whuj![]()

Już ex, ale kiedyś:
![]()
![]()
![]()
Była też taka fotka z klubu Gegarda i Narkuna, ale nie mogę znaleźć![]()
Haha to to:D
Ja pierdole, najgorzej

@Perfumiarz - gdzie balowaliście z Narkunem?
Andrzej Klimek, tak z metr dziewięćdziesiąt... teraz chyba jako handlowiec jeździZnałem z pięciu Klimków, jeden nade mną mieszkał i był jehową, o niego chodzi? :D
Kto to?Dobra śmiechy, śmiechami, ale to już jest podejrzane....:/
![]()
![]()

Stockton gangsta Jake Shields lolKt
Kto to?![]()
Nie poznałem go w tych pedalskich okolicznościach przyrodyStockton gangsta Jake Shields lol

Szybki come back.Fajne.
To teraz , zamykam![]()
Oho, zaczyna się... Proponuję zostawić Magdę, Missdirector i oczywiście Monię, a resztę damskich kont profilaktycznie banować, co wielką stratą dla forum nie będzie, bo i tak w 3/4 to twory naszego zacnego kolegi kaczki.![]()
Banować za płeć? Dobrze się pan czuje? Xd

Temat sie kręci, beka jest. Najważniejsze, ze w hajd parku można poczytać o tematach fekalnych.Nie za płeć, ani też za kolor skóry, czy orientacje seksualną, lecz zwyczajowy spam rodem z facebooka. Wspomniane dziewczyny, a szczególnie dwie pierwsze są wartością dodatnią tego forum, Pani natomiast zaczyna od najzwyklejszej "onetyzacji". Pierwsze ostrzeżenie, i pamiętaj, będę miał cię na oku.
PS Zapomniałem, że nie mam uprawnień do dawania ostrzeżeń.![]()
Missdirector co tutaj wniosła? Do tej pory nic nie zauważyłem.Nie za płeć, ani też za kolor skóry, czy orientacje seksualną, lecz zwyczajowy spam rodem z facebooka. Wspomniane dziewczyny, a szczególnie dwie pierwsze są wartością dodatnią tego forum, Pani natomiast zaczyna od najzwyklejszej "onetyzacji". Pierwsze ostrzeżenie, i pamiętaj, będę miał cię na oku.
PS Zapomniałem, że nie mam uprawnień do dawania ostrzeżeń.![]()
Missdirector co tutaj wniosła? Do tej pory nic nie zauważyłem.
Wydajesz się spoko gościem i piszesz rozsądnie w tematach związanych z MMA, ale wyjmij proszę czasem kij z dupy. To nie winda, można nabrać dystansu ;)Przeprowadziła dwa długie i ciekawe wywiady, pierwszy z Marcinem Heldem drugi z Mirosławem Oknińskim, a jest u nas dopiero od kilku tygodni. Wiadomo, założenie infantylnego tematu "Pary w MMA", jest znacznie wartościowsze, z perspektywy stulejki z pewnością.
Wydajesz się spoko gościem i piszesz rozsądnie w tematach związanych z MMA, ale wyjmij proszę czasem kij z dupy. To nie winda, można nabrać dystansu ;)
) i czytanie forum, zamiast boskich rozkoszy, będzie wam odbierało smak życia. Ale w porządku, pasuję, czas przyniesie odpowiedź na to, kto miał rację.