#PandoraGate

Dlaczego mnie to nie zaskakuje.
Od Popka, przez Boxdele po resztę.
Mnie tylko ciekawi czy to po prostu byli źli ludzie i narkotyki to w nich wzmocniły czy jednak zmieniły ich osobowość :siuu:
Bardziej destrukcyjny wpływ na nich niż narko miał element "sławy" i rozpoznawalności na socialach.
Potrzeba atencji i bycie na świecznikach jest dla nich równoważna z oddychaniem.
IMG_20240805_080626.jpg

Rinke Rooyens, zrobił wspomniane Szymon Majewski Show na Tvn, ale jeszcze kilka programów, m.in:
Top Model (TVN)
Voice of Poland (ostatnio Kids),
Gwiazdy Tańczą na lodzie (TVP)
Kocham Cię Polsko (TVP)
Taniec z gwiazdami (polsat)
Jak oni śpiewają (polsat)
To ten co obraca Przetakiewicz po tym jak Kulczyk uciekł na Antarktydę

Afera z chikiem mnie nie dziwi , on wstawiał gdzieś na relacjach niekiedy te siksy , a i był takim naganiaczem małolatek dla swoich „znajomych” synków warszawskich i pod warszawskich gangusów , developerów i jakiś tam biznesmenów, z biegiem czasu widać jacy to znajomi , że zostawili go z długiem za apartament heheh

Dubiela nie trzeba wyjaśniać, na niego wystarczy spojrzeć i wszelkie możliwe logiczne wnioski nasuwają się same
To ciekawe akurat ze kiedys gremialnie wyśmiewany Rock dzisiaj został jako nieliczny na scenie bez żadnych afer i skandalów w tle. Zebral nawet sporą widownie w filmach gdzie oglada i komentuje te dramy.
Jest jeszcze jakiś czysty jutuber? Oprócz Rocka i Rojo?

To ciekawe akurat ze kiedys gremialnie wyśmiewany Rock dzisiaj został jako nieliczny na scenie bez żadnych afer i skandalów w tle. Zebral nawet sporą widownie w filmach gdzie oglada i komentuje te dramy.
Oczywiście, że jacyś są. Jest sporo ciekawych kanałów i youtuberów ale ci którzy są blisko Fame to...
Ogólnie mam wrażenie, że przez FameMma ci ludzie stali się po prostu sobą zamiast udawać jak np Pasut

Oczywiście, że jacyś są. Jest sporo ciekawych kanałów i youtuberów ale ci którzy są blisko Fame to...
Ogólnie mam wrażenie, że przez FameMma ci ludzie stali się po prostu sobą zamiast udawać jak np Pasut
No chodzi mi głównie o tych dinozaurów co kiedyś byli w topce. Prawie na każdego cos wypłynęło. Jeszcze chyba rezi jest z dala od tego gówna

Niekryty krytyk bodajże

Za co wysmiewali rocka? Że był staruchem?

Ściąganie na granicy plagiatu to jednak co innego niż bycie pedofilem czy innym smieciem :fjedzia:
Większość youtuberów mocno ściąga. Niemal robią te same filmiki tylko przetłumaczone na polski, nawet miniaturki podobne.
MrBeast zaczął z tym walczyć robiąc dubbing do swoich filmików.
Ale w sumie to widzowie są trochę winni bo to się klika.
Abstra próbowali nie kopiować i skończyli z długami a Pasut stał patusem

Back