ninja
Vale Tudo Championship
O i w końcu jakiś pozytywny post.Napisałeś już do Andrzeja?
Idę do piwnicy chwilę popracować.
Słoiczek se ogórków przynieś czy coś.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
O i w końcu jakiś pozytywny post.Napisałeś już do Andrzeja?
Idę do piwnicy chwilę popracować.
NIe udzielam się w rapie. I nie wciagajcie mnie w wasze wojenki, bo nie chce mi się czytać.@Dawid _Ozdoba-Legenda jaki masz nick na forum hip-hopowym?
Dawaj link do gromadyNIe udzielam się w rapie. I nie wciagajcie mnie w wasze wojenki, bo nie chce mi się czytać.
Gangus ,,Wiewiór" z Dębicy jest na tropieMoże jakiś internetowy hakier wytropi adres domowy typa, a potem wiecie co z nim zrobić?

Nie wiem co bierzesz, ale przestań.@Dawid _Ozdoba-Legenda @ninja @Bezimienny ratujcie brata
@p0l0lolo ty też możesz być, jak tam? xD
Brata wam wyjaśniają na forumku znów a wy nic :(
Co ty co ty co ty co ty, góra!Nie wiem co bierzesz, ale przestań.
Przecież on tu przyszedł z kolejnym kontem i sam na siebie napierdala, to jest tego typu debil.
Psycholog się nada? @wielki_chlopTo musi być choroba psychiczna !!! Czy jest psychiatra na forum ?!?!
Tworki.Psycholog się nada? @wielki_chlop
Czytam te posty w tym wątku i twierdzę, że tutaj to już nawet @Gienek nie pomoże…To musi być choroba psychiczna !!! Czy jest psychiatra na forum ?!?!
)Chłop może w szoku jestTo już 7 dni. Jak przyjemnie czytać forum bez tego czubka![]()
Odeszłem, ale tu jeszcze zabiorę głos.
Konto RIVALDO111 to konto administratora ślizgawki o pseudonimie Gogi, który założył tam na tym forum z 15-20 tematów o multikontach. Chłop ma taką obsesję, że na ślizgawce potrafi już robić 20-50 stron na temat danego użytkownika i znać wszystkie jego zwyczaje.
Jak ktoś przedawkowal mega neta to zawsze bede podawal w formularzu Gogi z Ślizgawka.
Symbolicznie tak się nazwał bo Zelazna ręką używała tam takiego nicku.
Przecież to ty, tylko inny nick założyłeś... Wypierdalajale to trzeba mieć we łbie żeby co chwila se odchodzić i wracać xd czajcie że ten łeb na kanonierach w komentarzach daje średnio 30 komentarzy na dzień, tu w miesiąc 500 razy się zesrał i zadowolony z siebie opiniotwórca xd i tylko jakimś cudem na twitterze nagle schizofrenia się wyłączyła xd
w ogóle jak to jest że ten cymbał wraca po chwili na kolejnym koncie i nie dostaje bana z miejsca?
zostawiam was z tym pytaniem i życzę miłego dnia

no przeciez nie bede banował pracownikównie dostaje bana z miejsca?

BASTA!no przeciez nie bede banował pracowników
![]()
Przecież, wymówienie zostało dostarczone na piśmie do biura cohones. Macie straszny burdel w papierachno przeciez nie bede banował pracowników
![]()

W czym?
![]()