[osąd bohatera] ZELAZNAREKA vel Zawodnik567 vel ...

Ale wy rozumiecie że Żelazny był gnębiony w szkole i on lubi być wyzywany itd. Sami go karmicie swoimi reakcjami i się dziwicie że przychodzi

1a2e985888_a_co_sie_tu_odpierdala.jpg

W sumie nie wiadomo co z nim robić, wiadomo najprościej zbanować za te zjebane wpisy.

Z drugie strony jestem pewny że chłop nie ma "normalnego" życia, siedzi 24/dobe na necie co widać po wpisach o każdej porze dnia i nocy i jestem niemal pewny że faktycznie jest chory i siedzi na rencie.

No i dobry ziomek Ozdoby ( widać że iskrzy :beczka: )

Odeszłem, ale tu jeszcze zabiorę głos.

Konto RIVALDO111 to konto administratora ślizgawki o pseudonimie Gogi, który założył tam na tym forum z 15-20 tematów o multikontach. Chłop ma taką obsesję, że na ślizgawce potrafi już robić 20-50 stron na temat danego użytkownika i znać wszystkie jego zwyczaje.

Jak ktoś przedawkowal mega neta to zawsze bede podawal w formularzu Gogi z Ślizgawka.

Symbolicznie tak się nazwał bo Zelazna ręką używała tam takiego nicku.

ale to trzeba mieć we łbie żeby co chwila se odchodzić i wracać xd czajcie że ten łeb na kanonierach w komentarzach daje średnio 30 komentarzy na dzień, tu w miesiąc 500 razy się zesrał i zadowolony z siebie opiniotwórca xd i tylko jakimś cudem na twitterze nagle schizofrenia się wyłączyła xd

w ogóle jak to jest że ten cymbał wraca po chwili na kolejnym koncie i nie dostaje bana z miejsca?

zostawiam was z tym pytaniem i życzę miłego dnia

ale to trzeba mieć we łbie żeby co chwila se odchodzić i wracać xd czajcie że ten łeb na kanonierach w komentarzach daje średnio 30 komentarzy na dzień, tu w miesiąc 500 razy się zesrał i zadowolony z siebie opiniotwórca xd i tylko jakimś cudem na twitterze nagle schizofrenia się wyłączyła xd

w ogóle jak to jest że ten cymbał wraca po chwili na kolejnym koncie i nie dostaje bana z miejsca?

zostawiam was z tym pytaniem i życzę miłego dnia
Przecież to ty, tylko inny nick założyłeś... Wypierdalaj :latajacaslomkaptysiowa:

Back