Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Chociaż ze dwa mądreIle postów trzeba napisać, żeby przestać być oplotem?
Czy to zależy od długości 20 cm+, pensji 15 tysięcy na tydzień i premium konta?![]()
klucha 35cm i 25 klocków miesięcznie...Ile postów trzeba napisać, żeby przestać być oplotem?
Czy to zależy od długości 20 cm+, pensji 15 tysięcy na tydzień i premium konta?![]()

I zdjęcie teściowej, jak siedzi w pasiaku w budzie obok Azora. Chcemy mieć pewność, że jesteś prawdziwym Panem domu.klucha 35cm i 25 klocków miesięcznie...
![]()
Trzeba zmienić nick i jakie 15k.Ile postów trzeba napisać, żeby przestać być oplotem?
Jak Ty to mieścisz w spodniach stary, takiego potworaklucha 35cm i 25 klocków miesięcznie...
![]()

Pojebana akcja ogółem.
A jak siedzi w kuchni swoim królestwie to się liczy?I zdjęcie teściowej, jak siedzi w pasiaku w budzie obok Azora. Chcemy mieć pewność, że jesteś prawdziwym Panem domu.

Jak ma tylko dwa zęby, to takA jak siedzi w kuchni swoim królestwie to się liczy?![]()
ostatnio mi stłukł kolanoJak Ty to mieścisz w spodniach stary, takiego potwora![]()

Tylko Twoje? Ostatnio @respect też coś narzekałostatnio mi stłukł kolano![]()
Aż tak się odbija? To niezła maczugaostatnio mi stłukł kolano![]()

Chłop targał skórę...Pojebana akcja ogółem.
"Roberto Esquivel Cabrera, Meksykanin, który przez lata twierdził, że ma największego penisa na świecie, stał się sensacją medialną po tym, jak jego członek miał rzekomo mierzyć aż 48 centymetrów. Jego przypadek został nawet zgłoszony do Księgi Rekordów Guinnessa, jednak dalsze badania medyczne wykazały, że znaczna część jego „rekordu” to wydłużona skóra, a nie faktyczna tkanka penisa. Lekarze zbadali Cabrerę i wyjaśnili, że jego stan był wynikiem celowego rozciągania skóry od młodości, co w rzeczywistości uniemożliwiało mu normalne funkcjonowanie, a nie rzeczywistym naturalnym rekordem anatomicznym.
Badania medyczne wykazały, że rzeczywista długość penisa Roberto Esquivela Cabrery wynosiła około 16-18 centymetrów (w stanie erekcji), co jest w granicach średniej długości. Reszta "rekordu" to nadmiarowa skóra, którą Cabrera celowo rozciągał przez lata, obciążając ją różnymi przedmiotami. To właśnie ta skóra dawała wrażenie, że jego penis jest znacznie dłuższy, niż był w rzeczywistości."

Chociaż ze dwa mądre

300Ile postów trzeba napisać, żeby przestać być oplotem?
Kiedyś naród wybrany...konto premium dla wybranych

Chyba wystarczy być zalogowanym na forum...Sam nie wiem od czego to zależy, coby mieć dostęp do Premiones
Chyba wystarczy być zalogowanym na forum...

Mój błąd tylko 200Dziękuję, tak właśnie liczyłem na Ciebie, bo jeśli chodzi o posty to numer 1 w ilości![]()
(Jungle Fight), czyli szybciej kolega wyjdzie z tego Oplota!

Kolego na przyszłość polecam wiązać do udaostatnio mi stłukł kolano![]()

Żeby mi nogę urwał!?Kolego na przyszłość polecam wiązać do uda![]()

Chłop targał skórę...![]()
![]()