Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Taaaa, na zlocie w okolicach drugiej w nocy.
Fajna dupa w sygnie.
Obawiam się, że przy obopólnym znieczuleniu mogłaby pójść za daleko.Operacja z znieczuleniem![]()
Obawiam się, że przy obopólnym znieczuleniu mogłaby pójść za daleko.
Tu będzie ze dwa promileŻaden lekarz nie daje 100% pewności powodzenia operacji![]()
Kiedyś ze znajomymi wpadliśmy na pomysł Grouponu z usługami towarzyskimi - Kurwon. Myślę, że jest nisza w rynku.Może jakieś zniżki dla członków związku na operacje? Zakupy grupowe?
Załatwi się w Zabierzowie. Reklamowalem ich w podcaście, są moimi dluznikamiMoże jakieś zniżki dla członków związku na operacje? Zakupy grupowe?
Zrobiłbyś w klasycznych biało-czarnych paskach ? Pomarańczowy nie jest moim kolorem.Ekipa powitalna :
![]()
Edit. Znajdź siebie![]()
Sprytnie. Zamiast wydawać 150 zł na kurwiszona można wykupić sobie udział w gang-bangu za 7,49 - dla większości stulejarzy te 5 minut które będzie im przysługiwało to i tak będzie aż nadto....Kiedyś ze znajomymi wpadliśmy na pomysł Grouponu z usługami towarzyskimi - Kurwon. Myślę, że jest nisza w rynku.
Ale Bęben za mały@MysticBęben jak naturalnie![]()
O kurwa bęben z tą miną pasujesz tam idealnie
W końcu to ja byłem na bek wokalu w tym kawałku:O kurwa bęben z tą miną pasujesz tam idealnie
Rozumiem ze ja pod ziemią trupów szukam?Ekipa powitalna :
![]()
Edit. Znajdź siebie![]()
Ekipa powitalna :
![]()
Edit. Znajdź siebie![]()
Ciekawe czy @MuraS zdazyl już wypróbować nowy sprzęt@Masu wszystko da się zrobić, nie widzę problemu. Zapytaj @MuraS był ostatnio u mnie niech powie jak go szybko i sprawnie załatwiłem jego problem i jaka empatia prze zemnie przemawia.
Ogólnie są dwie formy znieczulenia na NFZ czyli ,, Aaaaaaa kotki dwa ......." oraz prywatne no to wtedy jest na fulu![]()
To co Gienek ma hurtowo operowacKtóry ?