yonigga
Weed Master
Mateusz wajche przeloz. Bez obrazyCześć, Mateusz jestem.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Mateusz wajche przeloz. Bez obrazyCześć, Mateusz jestem.
Do mnie, pało do laniaDo kogo ten respect?
Na chuj ta ściana, jak ja nie pisałem na poważnie? :DZamknięcie forum dla niezarejestrowanych wprowadziłoby chaos nawet w światku MMA z Polski, bo w końcu skąd się biorą opinie, że to najbardziej hejterska strona MMA? Jak to, niezarejestrowani wiedzą co ludzie piszą, a sami się nie wypowiadają? Dla niektórych wystarczała/wystarcza sama strona(nie forum) i w niej zawarte informacje, a jak chcieli się wypowiedzieć, czy dopytać(w moim przypadku UFC w ESC i Rewards) to się zarejestrowali. Do kogo ten respect? Widziałem jak wyglądały te wideo konferencje z kilkoma chętnymi użytkownikami jeszcze na Hangouts(lub Googlge Video) to rzeczywiście sporo ciekawych dyskusji było i forum do tego nie było potrzebne.
Może ktoś takich rzeczy nie rozumie, że można śledzić stronę i zarejestrować się później? Cieszę się, że zapytałeś śmieszku.Na chuj ta ściana, jak ja nie pisałem na poważnie? :D
jest bardzo proste wyjscie z tej sytuacji, chcesz czytac, zarejestruj sie, nikt nie kaze ci pisac. duzo forow jest zamknietych i nikt nie placzeMoże ktoś takich rzeczy nie rozumie, że można śledzić stronę i zarejestrować się później? Cieszę się, że zapytałeś śmieszku.
Ale ty spięty. Miałem nie odpisywac, ale wrzucę dobrego bita dla spiętego dresa :DMoże ktoś takich rzeczy nie rozumie, że można śledzić stronę i zarejestrować się później? Cieszę się, że zapytałeś śmieszku.
Ja się nie mieszam.Do kogo ten respect? Widziałem jak wyglądały te wideo konferencje z kilkoma chętnymi użytkownikami jeszcze na Hangouts(lub Googlge Video) to rzeczywiście sporo ciekawych dyskusji było i forum do tego nie było potrzebne.
To jest ten @Antek EmigrantAle ciekawie Cię czytać od tylu lat, jesteś takim Antkiem Emigrantem z forum Onetu sprzed paru lat. Chyba nawet tutaj ktoś o takim samym nicku ma konto.
1. Jesz mięso?
Zablokuj instagram jak masz
Za późno, już wszystko na dysku.Zablokuj instagram jak masz
zapewne już i tak za późnoZablokuj instagram jak masz
Truzapewne już i tak za późno
Góra 8Jeszcze dzisiaj ten temat będzie mieć 10 stron![]()
Będzie jakiś podcast z wakacji? Wakacyjny Bęben?Góra 8
muszę pakować się na wakacje, nie będziecie mielipacemakerapacespamera na CR (Cohones Record)
Nie. Raz musiałem nagrać przy żonie, chichrała się cały czas. Poza tym dzieciaki będą zagłuszaćBędzie jakiś podcast z wakacji? Wakacyjny Bęben?![]()
Żony takie są, bezduszne.Nie. Raz musiałem nagrać przy żonie, chichrała się cały czas. Poza tym dzieciaki będą zagłuszać![]()
Może jakieś zniżki dla członków związku na operacje? Zakupy grupowe?W ramach związku szykujemy ogólnopolską akcję informującą o stulejce i jej objawach oraz skutkach. Który użytkownik chce być jej twarzą (nie @kaczka41, ty będziesz twarzą akcji o internetowym stalkingu). Będziemy się starali o środki unijne.