Gaara
UFC Heavyweight
moze z edsonem jest jak z kebsem, raz pisza kebap , a raz kebabduck
duck
duck
Wydało się
Mnie przekonał Barposa![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
moze z edsonem jest jak z kebsem, raz pisza kebap , a raz kebabduck
duck
duck
Wydało się

Mam władze dożywotnią i dziedziczną. Status związku nie przewiduje abdykacji. A za podnoszenie ręki na prezesa karą jest wbicie cwela.
Ja sobie wmawiam, że to literówka i skupiam się na zdjęciu. Nie chcę sobie tego zepsuć :Dduck
duck
duck
Wydało się
No raczej!Dodaje do obserwowanych

To nie kaczka. Mnie przekonała.
@klimekone Paulina, do poprawki. Ktoś nam musi robić dobry PR.Tyle hashtagow i brak #cohones i #mmarocks? Ban?? ;)
#cohones wystarczyTyle hashtagow i brak #cohones i #mmarocks? Ban?? ;)
macie swój hashtag ;*

A ja myślałem, że BarbozaBar B osaaa oczywiscie
edyta: macie swój hashtag ;*

poszedl followBar B osaaa oczywiscie
edyta: macie swój hashtag ;*

Wchodzisz do @klimekone w "obserwujący" i początek listy to sama gwardia z Cohones Hahaha.
#cohonesarmy
Ja na żywo się z nikim nie spotkałem niestety, ale przez lata na forum, w niektórych przypadkach samo wyszło kto jest kto.A ja nadal nie wiem, kto jest kto ;(
Duży kufel piwa. Żeby nie było ze my wstydliwiA ja nadal nie wiem, kto jest kto ;(
Ja jestem nadworny grafik.A ja nadal nie wiem, kto jest kto ;(
i sie nie dowieszA ja nadal nie wiem, kto jest kto ;(

Kaczy powinien te parówki na chuje przerobić (w makaronie wyszły-mega chujowe danie).
Używałeś ostatnio ikonekPanowie, jak mam rozpoznać czy jestem stulejarzem, czy nie? Jakie są konkretne objawy?
albo
? Jaki procent twoich komentarzy to wypowiedzi o użytkowniczkach/ odpowiedzi do użytkowniczek ? Komentowałeś ostatnio jakąś zawodniczkę ?Uff... czyli jestem zdrowy (pod tym względem).Używałeś ostatnio ikonekalbo
? Jaki procent twoich komentarzy to wypowiedzi o użytkowniczkach/ odpowiedzi do użytkowniczek ? Komentowałeś ostatnio jakąś zawodniczkę ?
Tylko podkreślam, że nie jestem psychologiem/psychiatrą.Uff... czyli jestem zdrowy (pod tym względem).
Panowie, jak mam rozpoznać czy jestem stulejarzem, czy nie? Jakie są konkretne objawy?
. To tak w skrócie 
Śliń się do każdego komentarza, gdy widzisz w avatarze ładną fotkę oraz "female", oczywiście polubić wszystkiego co napisze też nie zapomnij. W każdym razie "ofiara" takiej atencji chce się czuć wyjątkowa (po to przecież założyła tu konto), liczy, że jej ego będzie pieszczone postami oraz np. takimi emotkami:. To tak w skrócie
![]()
Zazdrości, bo szpagaty widział tylko na filmach z Van Damem.Ej jaki Ty masz problem do mnie? Od samego początku coś nie tak
Ej jaki Ty masz problem do mnie? Od samego początku coś nie tak
Powiedzmy, że jestem przeciwwagą dla stulejarzy, ktoś musi przejąć na siebie tę niewdzięczną część zadania.