OnlyFans Karoliny Kowalkiewicz

Chyba nigdy nie zrozumiem mentalności ludzi na Cohones. Jak nie miała of to wszyscy się tu jarali fotami stóp i w bikini Karoliny. Założyła of maja co chcieli tylko trzeba zapłacić to też niezadowoleni. Zdecydujcie się bo mi ocd szaleje !!!! :confused:
Tu nie chodzi o to czy ma Onlyfansa czy nie, a o tę pierdoloną obłudę.
Wcześniej było wielkie „fuj” na temat tego serwisu, lecz gdy nawiązała się współpraca, próbują wszystkim wpoić, że dostali miliony za sesje w bikini i stópki.
Społeczność Cohones nie wyczekuje pikantniejszego contentu, by spełnić marzenia i legendarnie ciągnąć skórę na pyzce.
Totalnie nie. Czekamy, aby Kowalkiewiczowie wyjebali się na swojej gadce o „pieniądzach na ulicy” i zacofaniu Polaków.

Ma tam być materiał z treningów. Ma być, bo póki co jest niby sesja z naczelnym szonem portalu - Van Zant. Duży rozstrzał pomiędzy założeniami, stąd „ciekawość” rozwoju sytuacji.

Tu chodzi przede wszystkim o fakt, że Kowalkiewicz i Zabor, stali się przy tym temacie bezczelni, chcąc być ponad każdym negatywnym głosem, brnąc w cwaniakowatą narrację.

Jak dobrze wiemy, OF nie zapłaciłby milionów za sesje w bikini i album kopyt, dlatego też, czekamy kiedy będzie potrzeba zrzucić ciuszki żeby się spłacić i było przy tym na Civica :juanlaugh:

Ps. Kowalkiewicz nigdy nie była dla mnie pociągająca. Nie z tą nijaką osobowością prezentowaną w socialach.
Sesja z PVZ również ukazała nijakość prezentacji fizycznej -.-

Last edited:
Onlyfans już wrzucił jakieś fotki za Karolinę? Albo coś ciekawego na kamerkach ? Ciekawe czy operatorem kamery będzie Zabor. Jego wkład w rodzinny budżet

Ja pierdolę, "obłuda Cohones" :juanlaugh: ograniczone polaczki nierozumieją :juanlaugh: każdy tutaj się podniecał zdjęciami stóp Karoliny :juanlaugh: wszyscy wyczekują na zdjęcia cycków 40 latki :juanlaugh:nikt nie prosił, każdy pragnął, dziękujemy Daddy Zabor :juanlaugh:

Co tu się odpierdala :pociesznymirek:

Tu nie chodzi o to czy ma Onlyfansa czy nie, a o tę pierdoloną obłudę.
Wcześniej było wielkie „fuj” na temat tego serwisu, lecz gdy nawiązała się współpraca, próbują wszystkim wpoić, że dostali miliony za sesje w bikini i stópki.
Społeczność Cohones nie wyczekuje pikantniejszego contentu, by spełnić marzenia i legendarnie ciągnąć skórę na pyzce.
Totalnie nie. Czekamy, aby Kowalkiewiczowie wyjebali się na swojej gadce o „pieniądzach na ulicy” i zacofaniu Polaków.

Ma tam być materiał z treningów. Ma być, bo póki co jest niby sesja z naczelnym szonem portalu - Van Zant. Duży rozstrzał pomiędzy założeniami, stąd „ciekawość” rozwoju sytuacji.

Tu chodzi przede wszystkim o fakt, że Kowalkiewicz i Zabor, stali się przy tym temacie bezczelni, chcąc być ponad każdym negatywnym głosem, brnąc w cwaniakowatą narrację.

Jak dobrze wiemy, OF nie zapłaciłby milionów za sesje w bikini i album kopyt, dlatego też, czekamy kiedy będzie potrzeba zrzucić ciuszki żeby się spłacić i było przy tym na Civica :juanlaugh:

Ps. Kowalkiewicz nigdy nie była dla mnie pociągająca. Nie z tą nijaką osobowością prezentowaną w socialach.
Sesja z PVZ również ukazała nijakość prezentacji fizycznej -.-
Luz ,żartowałem sobie.

Jeden z komentarzy pod newsem o nowej profesji zaborowskiej na jednym z dużych portali sportowych:
"Proszę pani, czy wyświadczyłaby mi pani usługę seksualną za 10 milionów
dolarów?
- Ależ oczywiście!
- A za 10 złotych?
- Panie, za kogo pan mnie uważa?
- To już ustaliliśmy, teraz negocjujemy cenę."

Gdyby zabór nie kłamał to właśnie tak wyglądał by kontent Karoliny na onlyfansie.
A nie zdjęcia ze sznurkiem od dupy strony między pośladkami.

Daje sobie uciąć rękę że będą Valentiną sobie mordę wycierać, ale, porównamy content za kilka tygodni, czy Szewczenko też będzie świecić dupą? Szczerze kurwa wątpię.

Back