OnlyFans Karoliny Kowalkiewicz

Mnie zastanawia co innego-
kto jest na tyle pierdolnięty żeby płacić za oglądanie Linkiewicz.
Przecież to jest taki pasztet że ja pierdolee.
Ona ma ten ryj tak dziwnie zdeformowany, że nawet się dziwię tym murzynom że ją klepali (chociaż tacy wyjebią wszystko).
Kontrolowanie innej osoby: coś w budżetowej mniejszej skali jak szejkowie arabscy ściągający celebrytki aby nago w pałacu szczoteczką do zębów umyły podłogę -podobny schemat.

Na jakiej podstawie uważasz, że Zabor oprawiłby Tanculę? Tanculą jest totalnym przeciętniakiem w freakfightach, ale regularnie startuje, trenuje systematycznie od lat. Skąd to zaufanie do umiejętności Zabora?
Myślę że by go trafił w stójce.
Na decyzję byłoby gorzej. To nie jest kwestia zaufania do niego, a brak wiary w tamtą resztę.

ZABOR WIE CZEGO OCZEKUJMY NAJBARDZIEJ :heart: :heart: :heart:
View attachment 115490
To ilu was tu jest?
Kwestia czasu jak nasz rodzimy Mariusz założy Onlyfansa
:juanlaugh:
Temat złoto, na sam koniec roku :antonio:

Wiadomo dollarsy leza na ziemi, tylko sie schylic :happy dance:
Wiadomo dollarsy leza na ziemi, tylko się wypiąć :tiphatb:
Zabor to powinien występować w reklamie Gillette'a :wink: :lol:
Ostrza dla prawdziwych mężczyzna a to zwyczajna p1zda, więc nie, nie powinien :fjedzia:
Ale będą jaja jak Karolci się trafił w majami jakiś bogaty DONATOR i szybciutko zapomni o grubasie.

Skisnę wtedy przysięgam.
:beczka:
O skerwesyn,. srgogo zwyłem:juanlaugh:, jak to się spełni to chyba wpłace 3 zł na Borysatygrysa:beczka:
Chyba ten sam przypadek jak Rose namajunas i tego jej fagasa który był jej trenerem chyba odkąd miała 15-16 lat, wychował ją sobie i później ślub..
Lubię Pata ale to była chora akcja
Kto pierwszy po roku pierdolnie psychcznie? Karolka będzie płakać i mieć depresję czy gruby jeszcze bardziej się zaleje smalcem i wódą?
Maszyna ruszyła, ja stawiam na Zabora, Karolina jest jaka jest ale wUFC się biła nawet o pas. więc powinna być twardsza.
Podobno na fotki cipki nie ma co liczyc :(((( Smuteczek !!!
Przecież już była wstawiona, co prawda p1zda ale zawsze :fjedzia:
@Cassius42 to twarda stara wytrzymała garbowana skóra nie do zdarcia, elastyczności nabrała oglądając tvn a granice giętkości czytając gazetę żydowską,
przełknie tę gorzką pigułkę jak Ty małe piwko.
:waldeklaugh:
:jarolaugh:
Czyli Zabor będzie kamerzystą a reszta chłopaków sobie skorzysta?
Zabor tam jest od wsparcia emocjonalnego, będzie Karolinę trzymał za rękę jak się będzie do niej ustawiał pociąg.
To jeszcze kwestia do ustalenia kogo ta grupa będzie Ruchała
:antonio::deniroclap:
Chyba nigdy nie zrozumiem mentalności ludzi na Cohones. Jak nie miała of to wszyscy się tu jarali fotami stóp i w bikini Karoliny. Założyła of maja co chcieli tylko trzeba zapłacić to też niezadowoleni. Zdecydujcie się bo mi ocd szaleje !!!! :confused:
Patrzysz a nie widzisz, to jest hejterones/szyderones, musisz się zastanowić po co tu wchodzisz, jest to jedno ale za to zaj3biście ważne pytanie :roberteyeblinking::juanlaugh:

Nie da rady, Zabor już dawno jest balastem i to nie małym.
Ludzie kupcie sobie słownik, piszę się - balasem, jest balasem, ale fakt, nie małym :gabi_much_love:
Tu masz zdjęcie tej pizdyView attachment 115652
Edit.
Chłopaki jak nadejdzie ban to wiedzcie że było warto :kis:
Na bank było warto :jjsmile:wszedłem zobaczyć zdjęcie p1zdy i się nie zawiodłem, złoto :deniroclap::DC::antonio:

Zgłaszam swoją kandydaturę w temacie najdłuższego komentarza roku :bleed:::snoopd::

To ilu was tu jest?

:juanlaugh:

Wiadomo dollarsy leza na ziemi, tylko się wypiąć :tiphatb:

Ostrza dla prawdziwych mężczyzna a to zwyczajna p1zda, więc nie, nie powinien :fjedzia:

O skerwesyn,. srgogo zwyłem:juanlaugh:, jak to się spełni to chyba wpłace 3 zł na Borysatygrysa:beczka:

Lubię Pata ale to była chora akcja

Maszyna ruszyła, ja stawiam na Zabora, Karolina jest jaka jest ale wUFC się biła nawet o pas. więc powinna być twardsza.

Przecież już była wstawiona, co prawda p1zda ale zawsze :fjedzia:

:jarolaugh:

Zabor tam jest od wsparcia emocjonalnego, będzie Karolinę trzymał za rękę jak się będzie do niej ustawiał pociąg.

:antonio::deniroclap:

Patrzysz a nie widzisz, to jest hejterones/szyderones, musisz się zastanowić po co tu wchodzisz, jest to jedno ale za to zaj3biście ważne pytanie :roberteyeblinking::juanlaugh:

Ludzie kupcie sobie słownik, piszę się - balasem, jest balasem, ale fakt, nie małym :gabi_much_love:

Na bank było warto :jjsmile:wszedłem zobaczyć zdjęcie p1zdy i się nie zawiodłem, złoto :deniroclap::DC::antonio:

Zgłaszam swoją kandydaturę w temacie najdłuższego komentarza roku :bleed:::snoopd::
Chyba raczej w kategorii, najwięcej odpowiedzi w jednym poście :wink: :lol: ... aż 14!
:frankapprove:
bo jak @Dzihados w temacie Polityka wrzuci z 10-15 Twittów z X w jednym poście, to jest jeszcze więcej do przewijania niż tutaj... :hi::wink:

Ona ma ten ryj tak dziwnie zdeformowany, że nawet się dziwię tym murzynom że ją klepali (chociaż tacy wyjebią wszystko).
Po tym jak się okazało że Cyborgowa ma 50.000 subskrybentów na OF, nic mnie już w tym życiu nie zdziwi.

Co do Linki Master to trzeba się pytać jej fana, założyciela nawet jej fanklubu (zamkniętego w 24 r)
kolegę @Prorok Izajasz :hi: :wink:

To pokażcie chociaż te stopki jak nie ma psoichy wy obrzydliwcy :jimcarrey:
SKOSZTUJ
8374426.jpg

Dobra udało mi się przebrnąć przez 4 strony komentarzy(dalej nie czytałem).
Z niektórymi się zgadzam z innymi mniej.
Oczywistym jest że of proponuje(O ile zabór nie kłamie) miliony dolarów Karolinie nie dlatego że zmonetyzują jej uroki(bądźmy szczerzy ma 40l,leniwe oko i jak by nie było jakoś super popularna nie jest) tylko żeby troche ośmielić/przekonać młode dziewczyny że to nic złego.
Jako już dojrzała kobieta I jak by nie było pewien autorytet powinna zdawać sobie z tego sprawę.

JAK WAM SIE NIE CHCE CAŁOŚCI CZYTAĆ TO TYLKO TO PRZECZYTAJCIE.

Nikt z Was nie zadał sobie pytania co na ten temat ma do powiedzenia główna zainteresowana...
Wszyscy tu jadą Po zaborze pewnie słusznie Ale nikt się nie zastanowił co o tym myśli Karola?

Back